wolowitz

honza císař

Komentáře 16

Od nejnovějších
  1. Góóól!
    Góóól! (2005)
    8
    Moc filmů z fotbalovýho prostředí není a když už tak né moc povedené, tento film je dějově i provedením velmi kvalitní a fotbalistům můžu jenom doporučit. trochu naivní, jak rychle se dokázal vypracovat a prosadit do áčka mimochodem malá scéna patří i (zidanovi,beckhamovi,raúlovi,šmicrovi,barošovi)
  2. Suprhrdina
    Suprhrdina (2008)
    2
    sklamání, nic víc žádné nové prvky zábavy pouze opakovaní a napodobování vtipů ze serie scary movie
  3. Soudný den
    Soudný den (2008)
    7.5
    tento film mě překvapil když přečkáte dobru přibližně od 15-30min než se vydají do ohrady(skotsko) pak si užijete, nechybí akce a krvavé scény. místy naivní ale jinak je to příjemné překvapení
  4. Expendables: Postradatelní
    Expendables: Postradatelní (2010)
    8
    jedním slovem zábava, spoustu přestřelek, výbuchů a zápletek sice jsem čekal něco originálního, čehož jsem se nedočkal ale celkový dojem z filmu mám velmi dobrý. Další plus vidím v hvězdném obsazení snad všech významných postav ve filmu. mínus bych viděl v tom jak hlavní postavy hladce proklounou všemi nástrahami(jsou mírně nesmrtelní).
  5. Predátoři
    Predátoři (2010)
    9
    výborný!! nejlepší ze všech dílů. velmi se mi líbí nečekané zvraty v ději, ale od začátku jsem bohužel tušil kdo přežije. dobré akce, doufam že bude pokračování nebo aspoň další příběh o predátorech.
  6. Souboj Titánů
    Souboj Titánů (2010)
    7
    špatný film to není, ale určitě to sklamalo moje očekávání. Jako propadák bych to neviděl rád se na to podívám znovu. zvukové a grafické efekty jsou velmi dobré.
  7. Čtvrtý druh
    Čtvrtý druh (2009)
    8
    tento film se mi moc líbil tématika o mimozemských bytostech mě rozhodně baví a zajímá, ale musí být dobře provedená a to 4druh rozhodně je. Napříč tomu mím kamarádum se to zase nelíbilo.
  8. Avatar
    Avatar (2009)
    každý otom mluvil jako o velkolepém filmu... film jsem shlédnul a ničím až na efekty mě nezaujal. Rozhodně už bych si ho po druhé nepustil.
  9. Zombieland
    Zombieland (2009)
    8
    dobrá komedie s trochou akce a možná i hororu, ale upřímě jsem čekal více vtipu a zábavy i přesto ten film je prostě dobrý.
  10. 2012
    2012 (2009)
    5.5
    pěkné efekty, toť vše bohužel místy přidvídatelný děj a hlavní hrdinový jsou chvílemi nesmrtelní...
  11. Halloween II
    Halloween II (2009)
    7
    neni to špatnej film, ale nepochopil jsem konec nevím jestli je to tim, že jsem neviděl první díl nebo tím, že jsem blbej.