maroo77

Marek
96

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Metro
    Metro (2004)
    6
    Sice jsem se těšil na Joe Andersona, a moc jsem se ho nedočkala, ale i tak se mi film dost líbil. Franku Potente mám rád, a celá situace se zavřeným metrem je slušně děsivá. Nelidský, brutálně násilnický ohavný mutant, který zamorduje kohokoli, jenom pro vlastní radost.
    Hra o trůny
    Hra o trůny (2011)
    10
    Sex, násilí, válka... slast střídá slast. Tyrion se svojí diplomacií lvl 110/10.. + Jeho abnormálně dlouhý úd nám zajistí nekonečnost tohoto seriálu, ale až poté co se tam všichni navzájem zabijou a až pak ojedou. Hromada postav, každý pletichaří proti někomu jinému. Velké rody bojující o moc, žoldáci bojující pro peníze, seveřani pro čest, Staré křivdy, nové křivdy, slíbená manželství, královo parchanti, armáda barbarů za oceánem, neschopný král, potomci draků, zlovlci, staré lásky, boj o moc, manipulátoři v pozadí, královský spratek a tajemný nepřítel na Zdí.
    Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    7
    Film, kterému prakticky nelze nic vytknout, je totiž přesně takový, jaký chce být. Od začátku do konce neskutečný nářez, film se nezastaví ani na minutu, skvěle natočené akční scény, skvělí herci a výborná hudba. Ale jako divák jsem si film vůbec neužila, ten film je velmi intenzivní, což samozřejmě znamená velké plus, ale mně u toho bylo místy až fyzicky nevolno. Tohle je snad poprvé, co dávám 3* filmu, který se mi vlastně silně zaryl pod kůži (dva dny po projekci a já ho stále nemůžu dostat z hlavy), ale vůbec ne příjemným způsobem a vím, že film už nikdy nechci vidět. Jednoduše ani trochu nepatřím mezi cílovku tohoto filmu, ale úplně chápu to nadšení všech.
    Pirko
    Pirko (2016)
    10
    Hodně drsný film, ale hodne mě to bavilo. Prostě syrové drama a bohužel je to pravdivý příběh naivní holky, která je puštěna z dětskýho domova do světa. Kolik takových případu asi bylo
    Všechno nebo nic
    Všechno nebo nic (2017)
    6.5
    To je film, který vás asi ničím nepřekvapí. Příběh trochu nereálný a scénář je postavený na idealistické vizi, kde vše nakonec klapne, ale k čertu s tím vším, když se na to tak hezky kouká. Poslední půlhodina stojí za to a Kláře to moc sluší Děj byl sice předvídatelný, ale hrdince jsme to po tom všem přály. A pokud pan doktor po večerech neskotačí se sestřičkami na lékařáku (viděl jsem příliš mnoho dílů Doktůrků a Chirurgů), tak o takovém chlapovi si může zdát každý z nás.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci