Profilový obrázek

osch

osch osch

Komentáře 16

Od nejnovějších
  1. RED
    RED (2010)
    9.5
    Herecký koncert. John Malkovich je ale rozhodně nejlepší! Parádní film. Svižnej, vtipnej akčňák. Perfektní hudba. Ani chvilku jsem se nenudil. Pro mě 95% jen proto, že jeden z nich musí zemřít aby to všechno "klaplo"...
  2. Machete
    Machete (2010)
    6.5
    No. Co na to říct... Slušnej krvák je tahle Mačeta. Musím ale říct, že jsem čekal víc. Danny Trejo hrál ve velkém množství filmů a vždy je svou přítomností nesmírně obohatil. U tohoto filmu to ale (dle mne) neplatí. Jako by celá jeho role byla poskládána z mnoha těch skvělých, drobných ale nesouvisejících roliček z ostatních filmů. V hlavní roli herec, který nepoužívá žádnou mimiku. Kolem umírají i jeho nejbližší a on nehne ani brvou... Ve filmu je mnoho vtipných scén a narážek, dokonce jedna zřejmě nechtěná, o to více mne pobavila. Pamatujete Treja v reklamě na jednoho českého prodejce zahradní techniky? Já si na tu reklamu vzpomněl okamžitě, když Danny v jedné z mnoha bitek použije na soka křovinořez. A hlavně. Mačeta neesemeskuje :) Film si určitě najde mnoho fanoušků. Já ale mezi nimi nebudu. 65% za nelehkou úlohu natočit film dle kultovního traileru
  3. Expendables: Postradatelní
    Expendables: Postradatelní (2010)
    8.5
    Na film jsem šel v očekávání béčkové střílečky plné staříků, kteří si chtěli ještě jednou zahrát v akčňáku. Od začátku mě ale film stále a stále překvapoval a ve finále jsem byl z filmu velice potěšen. Troufám si tvrdit, že tento film v budoucnu nezapadne. Dobrá práce.
  4. Počátek
    Počátek (2010)
    10
    Pro mě jednoznačně jeden z NEJ filmů co jsem kdy viděl. Poprvé jsem byl do filmu tak zakoukaný, že jsem nedojedl ani svůj pocorn. Musím to vidět ještě jednou.
  5. V Bruggách
    V Bruggách (2008)
    8.5
    Čest nade vše... Skvěle natočený film. Opravdu jsem se bavil. Ale to město ve skutečnosti nemůže vypadat tak skvěle jako ve filmu. Prostě se do těch Brugg musím jet podívat.
  6. Pacifik
    Pacifik (2010)
    9
    Bomba. Je sice pravda, že Band of Brothers je mnohem akčnější, ale v Pacifiku je zase mnohem více nečekaného humoru (např. scéna vylodění na Guadalcanal) a ten třetí díl (Austrálie) bych taky nečekal. Ta správná atmosféra ale nechybí (nejlépe sledovat v nočním klidu a přítmí). Skvělý zvuk a hodně podobná hudba jako v B.of B. Trošku mi vadí ne zcela dokonalé animace a jejich spojení s reálnými záběry což bude v budoucnosti ještě mnohem více "viditelné". Proto "jen" 90%. Určitě ale DOPORUČUJI a to ne jen milovníkům válečné tématiky.
  7. Avatar
    Avatar (2009)
    8.5
    Už jsem to někde viděl. Myslím že se to jmenovalo Pocahontas. Ale jinak bomba. Myslím, že takhle musel lidi před 25ti lety ohromit Nekonečný příběh.
  8. 3 sezóny v pekle
    3 sezóny v pekle (2009)
    9.5
    Kryštof Hádek nebyl nikdy mým oblíbeným hercem. Nevím proč. Na tento film jsem se těšil i proto, že jsem byl vnitřně přesvědčen, že pokud se mi bude líbit, změní to i můj názor na Hádka. Líbil se mi. A moc.