BUtLA

Vojtěch Zemánek
367

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Zimní prázdniny
    Zimní prázdniny (2023)
    6
    Ničím nevyčnívající zapomenutelný feel good film. Kolísávý scénář, místy chytré dialogy, nenápaditá režie, skvělá atmosféra. Moc dlouhé a moc doslovné.
    Survivor Česko & Slovensko
    Survivor Česko & Slovensko (2022)
    5
    3. série - totální guilty pleasure, technicky nezvládnutý, tlačeně konfliktní a neskutečně natahovaný. není to o přežití, ani o tom, kdo "to líp hraje". je to wipeout v tropickým settingu, bez pevných pravidel a s trochou zábavný bulvární přehrocenosti. pro tvůrce a tvůrkyně pořadu je to hezký sandbox a podojení fungujícího konceptu, pro účastníky a účastnice možnost si boostnout počty followers, pro diváctvo bezpečně tupá zábava a cheap thrills.
    Mladá dáma
    Mladá dáma (2024)
    5
    Námět lepší než zpracování. Millie Bobby Brown hraje toporně a neautenticky. Vizuálně je to alespoň trochu pohádkově opojné. Myšlenka ale žádná a konec naprosto směsný.
    Yellowjackets
    Yellowjackets (2021)
    6
    Slibný námět a premisa plná potenciálu. Bohužel se to postupně rozpadá podobně jako Ztraceni nebo seriál Dark, které to oba v mnohém připomíná. Drobnosti neustále snižují uvěřitelnost toho, co se děje na obrazovce a nevýrazná režie to moc nedrží pohromadě. Po první sérii jsem to vzdal, protože mě těch 10 dílů přesvědčilo, že mě nezajímá, jak se vše rozuzlí.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+16

    Oblíbení tvůrci