HanO

Ota Hanousek
766

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Vysočina, Havlíčkův Brod, Česká republika



    Krematorium
    Krematorium (2024)
    8
    Seriál Krematorium od divadla Mír mě opět zaujal, viděl jsem dva díly a opravdu se mi líbily, skvělý černý humor. Děkuji.
    Policie Hvar
    Policie Hvar (2024)
    3
    Opět další nesmyslný detektivní seriál, který svou jednoduchostí a rádoby humorem (který je spíš trapným kýčem) předčí snad jen seriál Specialisté, opět banální příběh s jednoduchou pointou. Tentokrát pro změnu česko – slovenský tým vyšetřuje v Chorvatsku (nostalgie filmařů po nesmyslném projektu nazvaném Československo je asi stále velká). TV NOVA své 30 – ti leté výročí oslavila opravdu velkým počinem, no ledacos to o její úrovni vypovídá.
    Smysl pro tumor
    Smysl pro tumor (2024)
    3
    Asi nemám smysl pro humor ani pro tumor, ale toto je opravdu neskutečně stupidní dílko – pokud bych chtěl vidět ještě vetší hloupost, tak snad, možná Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě i když nevím. Zbývá si jen povzdechnout, kde jsou ty doby, co ČT točila seriály, např. typu Čtvrtá hvězda. Chápu záměr autorů, přiblížit problém zhoubné nemoci odlehčeným způsobem většinové veřejnosti. Ovšem o tomto tématu je natočeno desítky filmů a seriálů, zejména dokumentárních a domnívám se, že podstatně lepších.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci