qlqlo

Václav Musil
18

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Expendables: Postradatelní 3
    Expendables: Postradatelní 3 (2014)
    5
    Nejslabší Expendables. Někomu ten směr možná vyhovuje, Patrick Hughes ale podle mě natočil úplně standardní velkolepý akčňák, který už výrazněji netěží z faktu, že se v něm sešly obří akční hvězdy. Prostě je tu parta ostrých borců různého věku, kteří se musí naučit táhnout za jeden provaz, a kolem nich pobíhá spousta postradatelných ozbrojených ňoumů.
    Rozhněvaný muž
    Rozhněvaný muž (2021)
    6
    Asi nejslabsi Ritchieho film, tohle me fakt zklamalo. Necekejte zadnou cernou komedii, zadnej chytrej pribeh ani super cool zabery a hlasky, tohle je proste drsnej thriller, kde se toho moc nenamluvi, postavy jsou jen tak nacrtnuty aby se nereklo, pribeh je predvidatelnej a dal by se shrnout asi tak do dvou vet a jsou tu asi tak dve akce, takze ani Statham nedostane prostor neco poradne predvest. Furt je to sice Ritchie, takze natoceny je to naprosto sebejiste a herecka sestava je lahudkova a kdyby tohle natocil nejakej prumernejsi reziser, muze si gratulovat, jaky to ma skvely becko, jenze od Ritchieho proste cekam vic.
    Válka zítřka
    Válka zítřka (2021)
    7
    Je tohle normální? Akční sci-fi, kde se zabíjí vetřelci po stovkách mě dojalo víc než leckterá slaďárna. Efekty taky slušný a výkon Yvonne Strahovski ve vedlejší roli naprosto skvělý. Jediné co mi vadilo byl Chris Pratt. Na roli drsňáka se prostě vůbec nehodí. Ať radši zůstane u hraní rádoby vtipných postav jako je Star Lord.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci