petr-hnyk

Petr Hnyk
1 542

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    The Gray Man
    The Gray Man (2022)
    6
    Akční filmy většinou stojí a padají s hlavním záporákem a Gray Man není výjimkou, který je zábavný v okamžiku, kdy se na plátně objeví Chris Evans, který je správně brutální a není na něm nic dobrého, co by se i jen za nehet vešlo (doslova). Akční scény jsou základen tohoto filmu a akční honička v pražské tramvaji je skutečným vrcholem žánru. Velký problém nastává, kdykoliv hlavní kladní hrdinové otevřou pusu. Snaha o hláškování šustí papírem a dostává ještě víc na frak v českém dabingu. Bohužel jedná se o nejhorší dabing, který jsem v poslední době slyšel a zkušená režisérka Magda Landsmannová ze studia Virtual by měla zvážit, jestli by nebylo na čase jít raději do penze nebo raději na pokladnu v Lidlu, kde by nadělala méně škody. Dialogy jsou špatně přeložené a mění význam mnohých scén, že si pozorný divák klepe na čelo.
    Hrdinové dělnické třídy
    Hrdinové dělnické třídy (2022)
    8
    Drsná srbská černá komedie o souboji líných stavebních dělníků s podvodnou realitní společností. Kromě mladého manželského páru v jednom záběru tento film neobsahuje žádnou kladnou postavu. Film nemilosrdně kritizuje srbskou společnost včetně církve a televizního zpravodajství. Humor je velmi brutální a pro každého asi není. Za mne však 70 %
    Kousek nebe
    Kousek nebe (2022)
    6
    Když jsem se po třech hodinách filmu podíval na hodiny, zjistil jsem, že uběhla pouze hodina. Film jede v pomalém až téměř dokumentárním tempu, ale právě to zachycení obyčejného života ve švýcarských Alpách z něj činí zajímavý snímek. Film táhne také herecký výkon hlavní hrdinky.
    Musíte se přijet podívat
    Musíte se přijet podívat (2022)
    0
    Nemusíte se přijet podívat. Nemusíte ani tento film vidět. Tvůrci tvrdí, že je to film. Není. Po pěti minutách jsem chtěl odejít a po další půl hodině jsem usnul, ikdyž k tomu běžně potřebuju prášky na spaní. Ocenění porotou MFF KV absolutně nechápu.
    Pět ďáblů
    Pět ďáblů (2022)
    10
    Mysteriózní film, aneb jaké je vidět svět očima malého dítěte. Vizuálně podmanivá podívaná s originálním scénářem.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci