EvieJJ

Eva Justova
145

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Mládeži nepřístupno
    Mládeži nepřístupno (2013)
    5
    I když chvílema je to WTF?! Tak některý sekce pobavily. Ale hodně je to o vkusu a co od toho člověk očekává. Tady to vidím na něco dobrého k filmu a nějakou lihovinu (nejlépe ještě než se začnete koukat) a pak mi to dává smysl. Rozhodně nic pro intelektuály.
    La La Land
    La La Land (2016)
    9
    Emička a Ryan, to prostě s sebou nese velká očekávání. Chemie z Crazy, Stupid, Love mi chyběla. Ovšem kombinace příběhu, kamery, hudby a dobře odvedené herecké práce tu rozhodně je. Jen mi tam prostě chybí špetka soli navíc.
    Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    5
    Celkově velké zklamání, aneb když v kině vidíte trailer, který vás nadchne, a realita je tomu pak na hony vzdálená. Do filmu narvali co bylo možné ale vyznívá prázdně. Za mě to určitě není něco, co bych si chtěla pustit znova. A to na rozdíl od jiných jsem neviděla jedničku... Jediné co ocením je product placement, ale pro mě to spíš svědčí o tom, že fakt nene!
    Ghost in the Shell
    Ghost in the Shell (2017)
    6
    V mnoha místech jsem si vzpomněla na Ostrov, kde také hrála Scarlett. Vizuál super a to ostatní je hodně kulhavý. Herci se sice snaží, ale osobně mi to neladí dohromady. Sečteno a podtrženo škoda peněz za IMAX.
    Loupež ve velkém stylu
    Loupež ve velkém stylu (2017)
    7.5
    Když vám přestane chodit penze a trapnej bankovní trotl se vám směje do xichtu, protože hypotéka, kterou vám vnutil, má samozřejmě háček, který je nepravděpodobný, ale poradce není kámoš, takže spíš pěkně kecal a vám je jasný, že takhle přijdete o barák a na schůzi fírmy, ve které jste makali celý život, vám řeknou že se můžete jít pást, protože přesunuli výrobu a penzijní fond zmrazili... mno prostě tihle tři klucí to nemají na důchod jednoduchý. Bankovní loupež se pro ně proto jeví jako jasná volba. Vážné téma zabalené ve spoustě příjemného humoru.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci