Profilový obrázek

defkongice

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Škola svádění
    Škola svádění (2006)
    5
    Hlavní postava je zoufalec, kterému se Billy Bob Thornton v uzrálých letech snaží pomoct se získáním své milé a jeho sebevědomí. Ben Stiller milé a dost komické překvapení. Zvrat ke konci filmu mě dostal. Samozřejmě ne ten předvídatelný, ale spíš dohra a popasování se hlavního hrdiny s ním. Asi nemůžu říct, že bych se na to podívala znovu, ale jako taková jednohubka se špetkou humoru a motivace to bylo fajn.
  2. Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    6.5
    Smysl pro humor se nezapře. Originalitu doplnilo prostředí minulosti, vesmír, další civilizace a ztráta paměti. Některé zvraty mi bohužel přišly předvídatelné. Bohudík za Samuela L. Jacksona. Více na plátně coby mladého Furyho, díky za super technologie. Díky za Jude Law a Clarka Gregga. Trochu mi to přišlo jako vesmírná odyssea s nádechem špionážního filmu. Nevím jestli mi to jen přijde, ale rovnoprávnost mi zde přijde trošku nucená. Ale uvidíme, kam se to ve světě Marvelu bude vyvíjet dál. Doufám, že bude lépe zpracovaná.
  3. Vice
    Vice (2018)
    7
    Na film mě nalákala kombinace herců Balea, Carella a Rockwella. Nevěřím svým očím, co jsou v dnešní době schopni vytvořit jak herci, tak maskéři, pro co největší podobnost historickým postavám. I když se v historii USA tolik neorientuji, základ mi postačil k tomu, abych si film užila. Způsob vyprávění je ale místy dost nešikovný kvůli nedostatku podložených důkazů. Ale i tak myslím, že svoje opodstatnění to mělo a ten Cheney byl vlastně hodně zajímavá figurka především svým vývojem. Za každým úspěšným mužem opravdu lze hledat jeho ženu :)