Profilový obrázek

RenakovaVendy

E
37

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Kvarteto
    Kvarteto (2017)
    2
    Těšila jsem se především na lokace filmu mé oblíbené Olomouce, které byly bezesporu natočené krásně, ale Krobot jako režisér selhal. Proč je český film a kinematografie tak nezáživná, to nepochopím. Není co hrát, film je o ničem a do toho je tam ke všemu uřvaná Poláková, která je nesnesitelná snad v každém filmu. Je to prostě nuda nad nudu, v polovině jsem to musel vypnout, protože není o co stát. Čeští režiséři a herci až na pár výjimek, stojí za houby.
    Jexi: Láska z mobilu
    Jexi: Láska z mobilu (2019)
    3
    Zajímavý námět, ale nevyužitý potenciál. Adam je klasický dobrý herec, ale čekám, kdy mu konečně dají vážnější roli. Netflix chrlí den za dnem nové filmy, které ale stojí za velkou bačkoru. Mluvící telefon, který žárlí na svého majitele, protože chce z virtuálního světa konečně utéct do toho reálného je skvělá, ale co naplat, když vtipy moc nefunguji a vše to působí, jako by to bylo zpíchnuté horkou jehlou. Tohle se Netflixu nepodařilo, ale na usínání do postele je to okey.
    Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    4.5
    Ježek Sonic nepřináší do filmového světa nic nového, kromě hezkého zpracování a digitálních efektů. Jim Carrey předvádí klasicky z jeho marnotrapných výkonů a děj je vlastně o ničem, ale pokud chcete, aby se děcka zabavila na pár hodin a nevadí jim poslouchat hlas Brzobohatého, tak prosím, ty dvě stovky za to stojí, ale pro dospělé to určitě není.
    Ženská na vrcholu
    Ženská na vrcholu (2019)
    1
    Co to jako mělo znamenat? Proboha, prosím, tyhle hovadiny už prosím netočte a Polívkovou nikam neobsazujte, je to neskutečná nuda, příběh je plýtčí, než můj talíř na řízek a nedá se na to dívat. Díkybohu, že jsem za to nemusela platit. Zajímalo by mě, kdy český divák přijde na to, že tohle nejsou kvalitní komedie a s komediemi to nemá nic společného. Odpad všech odpadů. O PP ani nemluvím.
    Kobry a užovky
    Kobry a užovky (2015)
    7
    Tak tenhle film jsem zkoukla během karantény až po pěti letech a musím říct, že to byla teda velká sranda. Je poznat, že se jedná o český počin, řeší se tam pořád dramata, intelekt maloměstské komunity a obecně vykreslení lokací. Každopádně výkon bratří Hádků byl úžasný. Předpokládám, že speciálně Kryštof si svou roli užil dosyta. Film je výborný na odpolední sobotu, kdy se chcete pobavit a nad ničím nepřemýšlet.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci