Profilový obrázek

Kyldrelon

Jakub Čechura
22

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Zatím spolu, zatím živi
    Zatím spolu, zatím živi (2010)
    7.5
    Milé překvapení. Tak bych to shrnul. Tom Cruise i Cameron Diaz jsou ve svých rolích naprosto skvělí, Tom předvádí to nejlepší, co se naučil v Mission Impossible, přidává tomu humor. Cameron je ve své roli uvěřitelně roztomilá naivka, která ze začátku vůbec netuší, která bije. Akce dobře zvládnutá, vtipu přesně akorát na takový film, a znovu klobouček oběma hrdinům, svoje role zvládají na jedničku a je na nich vidět, jak si to užívají. Za mě 75%.
    Bloodshot
    Bloodshot (2020)
    5
    Trailery a popis filmu vlastně prozradili vše, co se ve filmu stane. To je celkem škoda, ale i tak je film už od čtvrtiny předvídatelný a víme, jak to dopadne. Překvapit snad mohla jen cesta, kterou film půjde, ale ani tohle scénáristé nezvládly. O herectví Vin Diesela nemůže být řeč, moc ho tu nepředvedl, vlastně má celý film jeden stejný naštvaný výraz, občas nahodí "melounovou" pózu, aby ukázal, že má svaly (přišlo mi to jako narážka na "The Rocka"). Vizuální efekty nejsou na špatné úrovni, občas je kazila rychlá kamera. Suma sumárum. Kdyby film natočili před 15-ti lety, dal bych vyšší známku. Ale není zde nic, co by nebylo jinde a lépe natočené. 50%, protože Vin Diesel.
    Rambo: Poslední krev
    Rambo: Poslední krev (2019)
    4
    Na nového Ramba jsem se těšil, zvlášť po skvěle zvládnutých filmech Creed a Creed II. Samozřejmě v tom hraje roli nostalgie a poslední díl Do pekla a zpět byl více než důstojným příspěvkem do série. Pokus nasadit podobně nostalgickou vlnu jako v Rocky VI nebyl úplně šťastný a zbytečně dlouhý. Když už to vypadalo, že se začne něco dít, tak John udělá naprosto nelogickou, nesmyslnou a hlavně "nerambovskou" věc, čímž způsobí jen více problémů a hlavně tím přivodí důvod, proč se mstít. Přitom bylo jasně ukázáno, že by to dokázal vyřešit už asi v půlce filmu. No a závěrečná část alá Sám doma, jen s trochou krve navíc, byla moc snadno předvídatelná. Jo, na závěr jeden postřeh: Když Vám někdo vyřízne srdce, stihnete se ještě podívat, jak ho drží v ruce (to jsem viděl naposledy v Itchy a Scratchy). Za mě nejslabší díl série. Bohužel.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci