Profilový obrázek

tomlery

Tom Lery
2 141

Uživatel o sobě nic nenapsal.

tomlery.cz
Plzeňský, Plzeň-město, Česká republika



Od počátku do konce
Od počátku do konce (2009)
10
Moc hezky zpracovaný film, kdy bratrská láska v dospělosti přerostě v něco víc a dokonce se tím bratři vůbec netají a jejich rodiče, kteří z toho zprvu mají obavy, nakonec jejich vztah vůbec neřeší. Možná proto, že zbyde jen otec mladšího z bratrů, přesto je ve filmu jejich láska pochopena a to silnější prožitek, když mají od sebe bydlet tisíce kilometrů daleko.
Dar od Boha
Dar od Boha (2005)
1.5
Film je zařazen mezi komedie, a přitom jsem se téměř vůbec nesmál. Také je zařazeno mezi dramata, ale děj jsem poněkud postrádal. Film se všude na světě jmenuje CRAZY, což jsou počáteční písmena jmen všech pěti dětí, z nichž jeden se ufetuje k smrti a druhý je gay, kterého se otec snaží převychovat a vyléčit. Celý film jsem se neskutečně nudil a několikrát jsem si položil otázku: "O čem ten film vůbec je? Co mi chce říct?" Odpověď na otázku jsem našel až v samotném závěru celého filmu. Dvě hodiny se nudíte k smrti, abyste zjistili, bže otci už nevadí, že je gay, protože už zažil, jaké to je přijít o syna...?
Clapham Junction
Clapham Junction (2007)
10
Tenhle film je hodně zvláštní a velmi zajímavý! Z několika záběrů jsem byl skutečně šokován. Netušil jsem, že existuje skutečný film, v němž je reality ukázána tak surovým způsobem, že je to až k nevíře. Každopádně jsem si tento film neskutečně užil. Konečně film, který ukazuje "tabu" ostatních filmů.
Les Dieux préfèrent les Hommes
Les Dieux préfèrent les Hommes (2012)
2
Tenhle film (pokud se to ta vůbec dá nazvat) mi vůbec nic nedal, a to ani přesto, že jsem stejně orientovaný, jako obě postavy ve snímku. Libil se mi černobílý motiv a kvalita obrazu je také skvělá, ale partneři, kteří se milují a najednou se začnou rvát kvůli jednomu slovu a pak se utěšují, protože má rozbitý ret, je pro mě trochu mimo.
Detektor lži
Detektor lži (2011)
10
Tohle video ještě nikdo nehodnotil? A přitom pochybuji, že by ho někdo neviděl. Tohle je nejlepší nejkratší film, který jsem kdy viděl. Bavil jsem se od začátku do konce. Klidně bych to zařadil do nějaké filmové scény, jak geniální tento čtyřminutový film je!

Oblíbená díla

Oblíbení tvůrci