Profilový obrázek

Fandysek

Fanda Černý
141

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihomoravský, Znojmo, Česká republika



    Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    7
    Přiznám se, že začátek mi dělal trochu problémy a já si říkal, že to nebude ono, že to bude lehce nadprůměrný film a budu malinko zklamán. Jěště mi pak trochu vadila zápletka filmu. Po půl hodině, už jsem věděl, že to bude jízda a s přibývajícím časem vážně byla a já se skvěle bavil. No prostě svět Kingsmanů čelí novým výzvám. Centrála je zničena, celý svět se stává rukojmím. Je třeba společně porazit nebezpečného nepřítele a zachránit svět.
    Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    8.5
    „Způsoby dělají člověka. Víte co to znamená? Pak vám tedy uštědřím lekci.“ Kick-Ass v bondovském hávu. Matthew Vaughn přidrzle ale zato s gracií sobě vlastní, vytvořil dílko které podle mě silně aspiruje na filmovou událost roku. Precizní a vysoce kvalitní film po všech stránkách, s originální a nesmírně dravou akcí. Šišlajícího padoucha Samuela L. Jacksona, frajerského agenta Colina Firtha či sympaťáka Tarona Egertona si zamilujete. Scéna v kostele je něco neskutečného, pokud ji viděl sám mr. Tarantino tak musel chrochtat blahem.
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
    9
    Co mě u tohohle filmu nejvíce překvapilo je, že tu naprosto skvělým způsobem funguje i otevřený konec do dalšího dílu. Rovnou z fleku můžu říct, že je to jedno z nejlepších fantasy a dobrodružných filmů, které jsem kdy viděl. A nemá jen skvělou výpravu a výkony, naprosto perfektní je i atmosféra a ty 4 hodiny my utekly jako nic. Jsem vážně překvapen, že mě první LOTR takhle moc nadechnul.
    Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    9
    Jsem trochu zahanben... Pána Prstenů jsem sice měl rád už jako malý, ale až teď, poté co jsem tuhle trilogii shlédl asi po deseti letech, poznal jsem, že všechny tři filmy jsou vážně mistrovskými díly. Především tenhle. Až mě udivilo, jak moc jsem byl světem, který Tolkien stvořil a Jackson nepřekonatelným způsobem přenesl na filmové plátno, pohlcen. Fakt jsem nečekal, že mě to až tak dostane. 9/10

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3

    Oblíbení tvůrci