Antrokaja2

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Souboj s rodinou
    Souboj s rodinou (2019)
    7.5
    Před zhlédnutím snímku jsem absolutně netušila o co jde, ale o to více jsem byla po jeho skončení překvapená a nadšená. Příběh podle skutečnosti, který vezme za srdce. Silný příběh, humor je adekvátní a navíc jde o wrestling. Všechno šlape jak má, nic zde není navíc. Milá a odpočinková komedie
  2. Le Mans '66
    Le Mans '66 (2019)
    8.5
    Snímek, který se těšil velkému očekávání a samozřejmě všechna očekávání naplnil. Skvělé výkony herců, očividně i dobře zrekonstruované události. Nejde o klasický americký trhák, příběh je podle skutečné události a perfektně zpracovaný. Přestože film patří k delším snímkům, nejde si ho naplno neužít.
  3. Jumanji: Další level
    Jumanji: Další level (2019)
    6.5
    Druhý díl slabší než první, ale šlo o zábavnou a odpočinkovou záležitost. Skvělé byly výkony herců ze "hry", kteří hrají původní postavy. Příběh nebyl tak silný, jako v předcházejíc dílu, ale šlo hlavně o pobavení. Snad se tvůrci nerozhodnou natočit další díl a série skončí povedeným dílem.
  4. Máš ji!
    Máš ji! (2018)
    6.5
    Vtipný námět, který jistě pobavil nejednoho diváka. Při natáčení si jistě herci užili spoustu zábavy a dobrou náladu přenesli i na plátno filmu. Z filmu srší energie a postavám divák od začátku fandí. Trochu překvapivý konec... Kdo bude mít babu jako další?
  5. Asterix a tajemství kouzelného lektvaru
    Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (2018)
    9
    Jelikož jsem neviděla předchozí díl Asterix a Sídliště bohů, mohu hodnotit pouze tento film, který mě velice překvapil. Krásně zpracované neotřelé téma. Animace je vkusná, nijak nekazí původní nádech komiksu. Dabing také velmi příjmně překvapil, oproti originálu velice povedený.
  6. Arctic: Ledové peklo
    Arctic: Ledové peklo (2018)
    8.5
    Film nás zavádí do doby po samotné katastrofě, seznamujeme se s hlavním hrdinou po nějaké době, kdy už je dovře dalo by se říci sžitý s podmínkami, do kterých byl uvržen. Přesná akce, rutina, nikdy nekončící den, to vše navozuje děsivou atmosféru tohoto snímku.