mar-tin

Mar Tin
56

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Tanec s vlky
    Tanec s vlky (1990)
    6
    Hodnocena pouze 180min verze - Jako jooo, je to klasa s velkým K. Ale nic naplat, čas letí a Costnerův největší zásek kariéry je prostě pomalé melodráma. Tatanka jednoduše stárne... Když nemáte nic víc, než Kevina zádumčivě koukajícího do dálav, tak je to prostě těžké. Dokonce mě ani moc nebaví psát tento komentář. Zhruba takhle to nyní s Tanečkem mám.
    Monty Python a Svatý Grál
    Monty Python a Svatý Grál (1975)
    8
    Trochu je samozřejmě znát, že Grál přišel jako první a kluci se teprve zastřelují. --- "Jak poznám, že je čarodějnice? - Čarodějnice Hoří! - Co ještě hoří? - Dřevo! -- A dřevo přece plave ... --- Co ještě plave? ---- Kachna! --- Aháá, takže když zvážím na vahách čarodějnici a kachnu a ta čarodějnice bude lehčí než kachna, takto je čarodějnice! ---- Anoooooo!!!!! "
    Nelítostný souboj
    Nelítostný souboj (1995)
    8
    Úvodní automobilová přepadávačka navnadí svým drivem někam na úroveň Temného rytíře od Nolana. Dál už to taková jízda není, ale Mann si celou dobu obhajuje i šílenou stopáž 170min. Ono, když máte špičkové herce a jejich tolik, že Danny Trejo hraje až tak 17tého anonymního sekáče v pořadí, tak se točí jedna báseň. Al Pacino nehorázně uhrančivý a kdyby De Niro měl lepší roli než "hodného a zásadového" zloděje, ale hrál psychouše ala Mys hrůzy, je Heat mezi top 3 krimi všech dob. Závěrečné meditativní vyvrcholení tak nějak dokládá jinakost Mannova majstrštyku.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci