Riccardo Scamarcio

6.5

Články 3

Johny Depp se vrací po čtvrt století k režii. Dokáže, že už umí sekat dobrotu?
Filmy29. 9. 2023
Johny Depp se vrací po čtvrt století k režii. Dokáže, že už umí sekat dobrotu?

Johnny Depp zažívá comeback. Přesto těžko říct, jak rychle (pokud vůbec) vpluje zpět do blockbusterů. Veřejnost v důsledku jeho soudu s Amber Heard možná zapomněla, že poslední roky jeho pirátské kariéry na veřejnost proudila jedna historka o jeho nespolehlivosti a hvězdných manýrách za druhou, producenti to však jistě v mysli udrželi. Samotný Depp navíc prohlásil, že už Hollywood k ničemu nepotřebuje, což je u muže s miliony na kontě jistě pravda. To nicméně neznamená, že Depp seknul s kinematografií jako takovou. Útočištěm se mu stala Evropa.

TV TIP: John Wick 2 - Gun-fu a car-fu opravdu na vrcholné úrovni
Recenze10. 10. 2020
TV TIP: John Wick 2 - Gun-fu a car-fu opravdu na vrcholné úrovni

Dnes večer (od 22.10 na Primě) si v televizi můžete připomenout druhý film úspěšné série s Johnem Wickem v hlavní roli. Už za pár dní se do kin vrátí John Wick ve svém třetím akčním dobrodružství. Pojďme si připomenout recenzi z roku 2017 od naší přispěvatelky Nory K. PŮVODNÍ TEXT: V roce 2014 mne v kině postihl nečekaně skvělý zážitek. John Wick. Po skončení filmu jsme s doprovodem byli tak nadšení, že jsme po krátké zastávce v místní prodejně THC produktů (byli jsme v kině v Seattlu) a debatě o tom, jestli bychom po filmu měli jít vyloupit banku nebo něco podobného, šli na promítání rovnou znova. A bylo to stejně skvělé jako poprvé. A to nejen díky redistribuci THC - naplněných gumových medvídků z ruky do pusy.

Recenze: The Ruthless – Bezzubě s citem. Jaká je nová italská gangsterka?
Recenze10. 5. 2019
Recenze: The Ruthless – Bezzubě s citem. Jaká je nová italská gangsterka?

Santo Russo v mládí neprávem skončil ve vězení. Našel zde věrného kumpána a definitivně zpečetil svůj osud. Od nesmlouvavých potyček ve věznici přirozeně přešel k vloupačkám a následnému styku s mafií. Díky své ambiciózní přičinlivosti strmě postupoval vzhůru v hierarchii, střídaje přitom různé aktivity – od překupnictví aut přes nemovitosti po prodej drog. Film se zaměří na jeho turbulentní životní slasti i peripetie, od determinujícího zatčení roku 1967 až po zlomový rok 1990. Bezcitný mafián, který nenávratně vstoupil do světa absentujícího zákona. Jediným hořkým pravidlem zůstává, že z této společnosti se neodchází.