Narození: 29. 4. 1907,
Úmrtí: 27. 9. 1983 (76 let)
Znamení: Býk
  • Fotogalerie
  • Články
  • Video
  • Ocenění
stručně s miniaturami plakáty
Seřadit podle: roku názvu hodnocení

Hraje (38)

1979
TV pořad
Palmarès
(1979)
1976
seriál
20%
1975
seriál
1975
TV pořad
Ring Parade
(1975)
1975
TV pořad
Système 2
(1975)
1974
TV pořad
1972
seriál
1970
film
1962
film
0%
1959
seriál
1954
film
67%
1954
film
63%
Tourments
(1954)
1952
film
0%
1952
film
52%
1951
film
1950
film
1949
film
63%
Deux amours
(1949)
1948
film
1948
film
0%
Marlène
(1948)
1947
film
1946
film
59%
Destins
(1946)
1946
film
Pasák (Le gardian)
(1946)
1946
film
78%
1945
film
68%
1944
film
65%
1943
film
1943
film
67%
1942
film
65%
Fièvres
(1942)
1937
film
0%
1937
film
58%
1936
film
Marinella
(1936)
1935
film
Affaire Coquelet, L' (L'affaire Coquelet)
(1935)
1935
film
67%
1935
film
0%
1934
film
0%
1934
film
55%
1934
film
Pátá stopa (La cinquième empreinte)
(1934)

Hudba (1)

1995
film
60%
Va mourire
(1995)