Narození: 4. 11. 1940, Algiers, Alžír
Věk: 79 let
Znamení: Štír
stručně s miniaturami plakáty
Seřadit podle: roku názvu hodnocení

Hraje (64)

2009
TV pořad
2007
dokument
78%
2007
seriál
2003
seriál
2002
TV pořad
2000
seriál
1999
TV film
1998
TV film
0%
1998
seriál
75%
1998
seriál
1996
seriál
1994
seriál
0%
1992
TV film
0%
1991
seriál
0%
1987
TV pořad
1987
seriál
80%
1986
TV pořad
1986
TV pořad
1985
TV film
0%
1984
film
0%
1983
TV pořad
Cadence 3
(1983)
1983
film
0%
1983
film
48%
Effraction
(1983)
1981
film
70%
1981
film
60%
1980
TV pořad
1979
film
60%
1979
film
0%
Grandison
(1979)
1979
TV pořad
Palmarès
(1979)
1979
film
74%
1978
film
58%
1977
film
1977
film
57%
Smolařka Julie (Julie pot-de-colle)
(1977)
1976
film
67%
1976
seriál
20%
1975
film
60%
1974
film
63%
1974
film
67%
1974
film
69%
Tajemství (Secret, Le)
(1974)
1971
film
60%
1971
film
68%
1971
film
55%
1971
film
73%
Vzali nohy na ramena
(1971)
Lorene
1970
film
63%
Cestující v dešti (Le passager de la pluie)
(1970)
Mélancolie Mauová
1970
seriál
1970
film
70%
Poslední adresa (Dernier domicile connu)
(1970)
1969
film
57%
1969
seriál
0%
Laure
(1969)
1968
seriál
0%
1968
film
63%
1967
film
1967
film
67%
1967
seriál
1967
TV film
0%
1967
film
Rue barrée
(1967)
1967
film
62%
1966
film
0%
1966
TV film
1964
seriál
1959
seriál

Účinkuje (1)

V žebříčcích uživatelů

13. místo z 16 v žebříčku uživatele hp24
41. místo z 43 v žebříčku uživatele RoCo
60. místo z 72 v žebříčku uživatele Hikikomori
95. místo z 99 v žebříčku uživatele ZARaz
Sdílet tuto stránku:

Partneři: