Lou Ferrigno

6.3

Články 3

Arnold Schwarzenegger na Netflixu mlží o užívání steroidů a nevěrách. Ale je milý
Seriály10. 6. 2023
Arnold Schwarzenegger na Netflixu mlží o užívání steroidů a nevěrách. Ale je milý

Třídílná dokumentární série nazvaná prostě Arnold je k vidění na Netflixu. Nepochybně se sem dostává v synergii s uvedením osmidílné série FUBAR, kde se Arnold Schwarzenegger vrací po letech k akčnímu žánru. Zdá se, jako by většinu života tohoto dříve „nejslavnějšího muže na světě“ tvořily různé návraty. Nyní se filmově poprvé přesouvá ze současnosti do minulosti, ke svému dětství a mládí, zatímco dřív se jeho minulost zaměřovala do současnosti v opakování rolí a hlášek.

Asijští padouši, na něž si pamatujete z dětství. Kde teď jsou?
Téma18. 7. 2022
Asijští padouši, na něž si pamatujete z dětství. Kde teď jsou?

Už brzy nás čeká premiéra Všechno, všude, najednou – nezvykle odvázané akční sci-fi označované za jeden z nejlepších snímků tohoto roku. Jde mimo jiné i o výrazné zviditelnění asijské, respektive čínské komunity v USA, kde mnozí její příslušníci bývají různě přehlížení nebo diskriminovaní. V jedné z rolí se zde objevuje i 93letý James Hong, slavný padouch z desítek filmů. A tento článek bude věnovaný právě těmto „bezejmenným“ hercům, u nichž víte, že jste je už někde viděli, ale nemůžete si většinou vzpomenout na jejich jméno.

Čeká Hulka další sólovka?
Filmy5. 5. 2014
Čeká Hulka další sólovka?

Rozzuřený zlobr Hulk to má jak na houpačce. V komiksech platí za legendu, ve dvou sólových filmech vyhořel, aby se poté stal megapopulární díky Avengers. Ano, můžeme říct, že Eric Bana i Edward Northon se v roli Hulka „tak úplně nenašli“. Ani v jednom případě ale určitě nešlo o průšvih. Spíš jen postava přišla v době, která ji zkrátka nepřála, navíc nevybavena potřebným zázemím.