Kristína Turjanová

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 4

Recenze: Viditelný svět
Recenze19. 8. 2011
Recenze: Viditelný svět

Ivan Trojan hraje českého leteckého dispečera, žijícího delší dobu na slovenském sídlišti. Nemá to v hlavě úplně v pořádku a jednoho dne ho posedne pohledná slovenka, žijící se svou rodinou v protějším paneláku. Rozhodne se, že pomůže zničit její současný vztah a získá ji.

Recenze: Viditelný svět
Téma18. 8. 2011
Recenze: Viditelný svět

Do českých kin právě vstoupil slovenský film Viditelný svět, ve kterém hlavní roli hraje český herec Ivan Trojan. Autorem scénáře a hudby a zároveň režisérem je Peter Krištúfek, který ve svém díle zpracovává závažné téma sledování a voyeurství. Ivan Trojan hraje osamělého čtyřicátníka, letového dispečera, jenž svůj prázdný život naplňuje televizí a pozorováním rodiny z domu naproti, která pro něj představuje ideál štěstí. Nejprve se jen dívá, postupně však začne překračovat hranice jejího soukromí.

Ivan Trojan: Hraju podivíny, jinak jsem ale normální
Téma15. 8. 2011
Ivan Trojan: Hraju podivíny, jinak jsem ale normální

Praha /ROZHOVOR/ – Ve středu má v Praze premiéru slovenský snímek Petera Krištúfka Viditelný svět, v němž si zahrál hlavní roli citově oslabeného Olivera parazitujícího na cizích životech Ivan Trojan. Pro režiséra a jeho debut v kinech to byla výhra. S hercem Ivanem Trojanem jsme si povídali o natáčení Viditelného světa na slovenském sídlišti, pokračování Ďáblovy lsti a detektivce z 50. let...

Viditelný svět: Nejpodivnější podivín Ivana Trojana
Téma11. 8. 2011
Viditelný svět: Nejpodivnější podivín Ivana Trojana

Praha – Nikdy nevíte, kdo se zrovna dívá. To je motto filmu Viditelný svět, který natočil jako svůj debut pro kina osmatřicetiletý slovenský filmař Peter Krištúfek a který uvidíme už příští týden v kinech. Hlavní roli v něm přijal Ivan Trojan. „Je to neobvyklý projekt, takový, jaký jsem ještě nedělal. To mě lákalo,“ říká herec o příběhu Olivera, muže, jenž není schopen navazovat normální vztahy a parazituje na životech druhých. „Ze všech podivínů, které jsem kdy hrál, je tohle můj nejpodivnější. Dotáhl to jednoznačně nejdál…“