Martin Šec

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 7

Anděl Páně 2 to zase vyhrál u televizních diváků
Téma27. 12. 2018
Anděl Páně 2 to zase vyhrál u televizních diváků

Pohádka Jiřího Stracha Anděl Páně 2 (2016) pokořila novinku Kouzelník Žito (2018) a stala se nejsledovanějším filmem televizních diváků během letošních vánočních svátků. Rekordy bořila předloni v rámci návštěvnosti kin i loňské televizní premiéry. Letos se na Petronela, Uriáše a další dívalo večer 25. prosince 2,502 milionu diváků starších 15 let (53 procent lidí sedících v tu dobu u přijímačů). V premiéře uváděný Kouzelník Žito, jemuž patřil "nejlepší" vysílačí čas na Štědrý večer, si získal pozornost 2,486 milionu diváků starších 15 let a skončil druhý. Pojďme si přiblížit natáčení pohádky Anděl Páně 2.

„Slovenské lvy“, jak píše tisk o Slnku v sieti, ovládl Cigán a Dům s Krobotem a Medveckou
Festivaly a ceny18. 4. 2012
„Slovenské lvy“, jak píše tisk o Slnku v sieti, ovládl Cigán a Dům s Krobotem a Medveckou

Česko-slovenské nebo Slovensko-české české filmy Dům a Cigán ovládly slovenské filmové ceny Slnko v sieti 2012, které se udělují jednou za dva roky. Ceny se předávaly 17.4. 2012 v budově Slovenského národního divadla. My přinášíme výsledky. Za českou stranu si ceny si odnesli i čeští herci Miroslav Krobot, Taťjana Medvecká a režisér Jan Švankmajer.

Recenze: Santiniho jazyk (TV film) je sympatický klíč k okoralé a zcyničtělé divákově duši
Recenze4. 12. 2011
Recenze: Santiniho jazyk (TV film) je sympatický klíč k okoralé a zcyničtělé divákově duši

Road movie po unikátních stavbách Jana Blažeje Santiniho, mysteriózní vyvražďovačka i duchovní thriller. Novinka režiséra Jiřího Stracha SANTINIHO JAZYK nabízí v duchu moderní doby 3 v 1. Je to dobře nebo špatně? A bylo od České televize moudré zařadit po rychlopalném záhadologovi Arnoštu Vašíčkovi (třídílná Ďablova lest) adaptaci přece jen sofistikovanějšího Miloše Urbana?

Setkání s hvězdou? Zvou Jana Hlaváčová a Vilma Cibulková
Filmy24. 11. 2011
Setkání s hvězdou? Zvou Jana Hlaváčová a Vilma Cibulková

Léta letoucí měl v České televizi monopol Miroslav Donutil, teď se hereckých benefic prostřednictvím tří povídek psaných na tělo dočkají i jiní. Setkání s hvězdou otevře 11. prosince 2011 Vilma Cibulková, o týden později dostane prostor Jana Hlaváčová.

Jseš mrtvej, tak nebreč, říká se vekslákovi Monte Cristovi
Téma4. 10. 2011
Jseš mrtvej, tak nebreč, říká se vekslákovi Monte Cristovi

Rozhodnutí zfilmovat román Josefa Klímy Jseš mrtvej, tak nebreč bylo jako hlásit při mariáši dvacet a nemít krále. Takhle průzračně naivní scénář by nezachránila ani režie největších z mistrů. První část dvoudílného filmu běží na ČT1 v neděli 2. října od 20 hodin.

Cigán
Téma25. 7. 2011
Cigán

Keby aj siedmy celovečerný hraný film Martina Šulíka (1962) Cigán nedostal žiadnu cenu (doteraz má štyri z Karlových Varov), určite by si jeho tvorcovia zaslúžili Cenu za odvahu. Odvahou bolo pustiť sa do takej citlivej a kontroverznej témy, akou je rómska otázka a spolužitie tohto etnika s majoritným obyvateľstvom, navyše nakrútiť ju v autentickom prostredí spišskej osady s rómskymi nehercami, používajúcimi takmer výlučne svoj jazyk.

Festivalové Varyace 1: Všichni proti všem o všem!
Festivaly a ceny5. 7. 2011
Festivalové Varyace 1: Všichni proti všem o všem!

Karlovarský festival ovládli zombíci! Aspoň tak to dnes ráno vypadalo u novinářského baru hotelu Thermal. Někdo mluvil o nachlazení z věčného deště a všudypřítomného vlhka, jiný se netajil pařbou do časných ranních hodin, další se vymlouval na nedostatek slunečního svitu v potemnělých sálech. Buď jak buď, výsledek vypadal ve všech případech stejně - rozostřené zorničky, bílá pleť, mátožné pohyby... A to je 46. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech teprve ve své polovině!