So Yong Kim

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 3

VOD tipy: Mexický astronaut, upír diktátor a wrestleři v úzkých
VOD15. 9. 2023
VOD tipy: Mexický astronaut, upír diktátor a wrestleři v úzkých

Online nabídka audiovizuálního obsahu se neustále rozšiřuje a je čím dál těžší se v ní neztratit. Každý týden proto vypíchneme několik titulů hodných vaší pozornosti, které právě dorazily na některou ze streamovacích platforem dostupných v Česku. Zohledníme přitom mezinárodní giganty i lokální hráče, akční filmy i festivalovou produkci. Kromě článku nabízíme i videoverzi VOD tipů, kterou provází youtuber Medojed.

Seriálový thriller Amazonu připomíná popovou verzi Zmizelé. Čeká nás šílená pomsta
Seriály8. 9. 2023
Seriálový thriller Amazonu připomíná popovou verzi Zmizelé. Čeká nás šílená pomsta

Amazon Prime v Česku nepatří k nejvíce frekventovaným streamovacím službám, jako prakticky v celé Evropě se u nás těší největší oblibě Netflix. Přitom třeba ve Spojených státech se jedná o číslo jedna, zjevně tedy je kam stoupat. Pomoci tomu mohou romantické thrillery, které v sobě mají něco pro každého. Po komerčním úspěchu průměrně přijatého Culpa mía (Moje vina) přichází rovnou celý britský seriál Wilderness.

Karlovarské ozvěny: Pro Ellen (recenze)
Recenze6. 7. 2012
Karlovarské ozvěny: Pro Ellen (recenze)

Mladý otec, který si až příliš pozdě uvědomí oč spolu se ztrátou dcery přichází... Prototyp srdceryvného festivalového dramatu? To se lehce řekne. Snímek Pro Ellen (2012) režírovala jihokorejská filmařka So Yong Kim. Křehkou duši mladého otce, který neví kudy kam, vystihla s nebývalou přesností. A lehkostí. Pokud se to dá v případě dramatu takto říct.