Narození: 16. 9. 1933, Norwood, Ohio, USA
Věk: 88 let
Znamení: Panna
stručně s miniaturami plakáty
Seřadit podle: roku názvu hodnocení

Hraje (64)

2013
film
Marilyn: Birth of an Icon (What Ever Happened to Norma Jeane?)
(2013)
2008
videofilm
2008
TV film
2005
TV film
1998
TV pořad
70%
1995
film
1993
dokument
1990
film
41%
Pale Blood
(1990)
1988
seriál
50%
Superboy ("Superboy")
(1988)
1984
seriál
33%
1982
seriál
66%
1979
TV pořad
Palmarès
(1979)
1979
film
0%
1978
seriál
45%
Dallas ("Dallas")
(1978)
1978
TV film
0%
1976
seriál
20%
1976
seriál
Tecuko no heja (Tetsuko no heya)
(1976)
1975
seriál
1975
seriál
1975
TV pořad
Système 2
(1975)
1975
seriál
1974
TV film
1974
seriál
77%
1969
film
0%
1969
seriál
73%
1968
film
1968
TV pořad
1968
seriál
1967
TV film
0%
Kismet
(1967)
1967
film
73%
Slečinky z Rochefortu (Les demoiselles de Rochefort)
(1967)
1966
TV pořad
1966
film
50%
1966
film
68%
1964
film
55%
1964
film
73%
Letka 633
(1964)
1964
film
1963
film
60%
Bubovo děvče (La ragazza di Bube)
(1963)
1963
film
52%
1963
film
76%
Králové Slunce (Kings of the Sun)
(1963)
1962
film
65%
1961
film
50%
Flower Drum Song (Fior di loto)
(1961)
1961
film
80%
Oscar
West Side Story
(1961)
Bernardo
1957
film
63%
Under Fire
(1957)
1956
film
55%
1954
film
62%
Bílé vánoce (White Christmas)
(1954)
1954
film
74%
Brigadoon
(1954)
1954
film
66%
Děvče z venkova (The Country Girl)
(1954)
1954
film
75%
1953
film
61%
1953
film
60%
1953
film
61%
Páni mají radši blondýnky (Gentlemen Prefer Blondes)
(1953)
1953
film
60%
1952
film
73%
1951
film
78%
1947
film
70%

Účinkuje (9)

2003
dokument
39%
2003
TV pořad
64%
2002
dokument
0%
2001
dokument
75%
1998
TV pořad
70%
1976
dokument
63%
1975
dokument
0%
1963
TV pořad
1948
TV pořad
89%