Vlastimil Peška

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Vlastimil Peška
Vlastimil Peška

Zkušený divadelní režisér, dramatik, herec a občasný scénograf už dlouho působí na prknech, jež znamenají svět. Dvakrát získal cenu Thálie, je ředitelem brněnského divadla Radost a jeho hry o kovbojích a indiánech, které spojují dobrodružnou literaturu s humorem, vyprodávají sály po celé České republice. Od roku 2000 se každoročně podílí na přípravě programu Western parku v Boskovicích. Jeho filmovým debutem je letní komedie WesternStory, ke které napsal scénář i složil hudbu.

Zkušený divadelní režisér, dramatik, herec a občasný scénograf už dlouho působí na prknech, jež znamenají svět. Dvakrát získal cenu Thálie, je ředitelem brněnského divadla Radost a jeho hry o kovbojích a indiánech, které spojují dobrodružnou literaturu s humorem, vyprodávají sály po celé České republice. Od roku 2000 se každoročně podílí na přípravě programu Western parku v Boskovicích. Letní komedie WesternStory, ke které napsal scénář i složil hudbu, je jeho filmovým debutem.

Narození:
3. 3. 1954
Brno

Znáte z


Vlastimil Peška: Filmy a pořady 15