Narození: 17. 8. 1926,
Úmrtí: 14. 3. 1992 (65 let)
Znamení: Lev
stručně s miniaturami plakáty
Seřadit podle: roku názvu hodnocení

Hraje (87)

2005
seriál
1992
TV film
Rumeurs
(1992)
1992
film
28%
Sup de fric
(1992)
1991
seriál
1991
film
62%
1990
film
65%
Lacenaire
(1990)
1988
film
Les clients
(1988)
1988
film
45%
1988
film
48%
1987
film
58%
1986
film
71%
1986
film
62%
Nenávidím herce (Je hais les acteurs)
(1986)
1985
seriál
1985
film
62%
1984
film
85%
Sedmý terč (La 7ème cible)
(1984)
1982
seriál
80%
1980
film
68%
Poslední metro (Le dernier métro)
(1980)
1980
TV pořad
Stars
(1980)
1979
film
1979
TV pořad
Palmarès
(1979)
1976
seriál
20%
1975
TV pořad
Système 2
(1975)
1975
TV film
0%
1974
film
1972
film
1970
film
30%
1970
film
53%
1969
film
0%
1969
film
0%
1968
film
68%
1967
film
38%
1967
film
0%
1967
seriál
1967
TV film
0%
1966
film
53%
1966
TV film
1965
film
0%
1965
film
42%
1965
film
0%
1965
film
0%
1964
film
59%
1964
film
38%
1963
film
45%
1963
film
Les vierges
(1963)
1963
TV film
0%
Teuf-teuf
(1963)
1963
film
63%
1962
film
52%
1962
film
40%
1962
film
63%
1962
film
52%
1961
film
50%
Auguste
(1961)
1961
film
38%
1961
TV pořad
1961
TV film
0%
1960
film
69%
1960
film
0%
1959
seriál
1959
film
47%
1959
film
37%
Nina
(1959)
1959
film
63%
1958
film
0%
1958
seriál
1957
film
0%
1957
film
0%
1957
film
58%
1957
TV film
1957
film
1956
film
1956
film
0%
1956
film
77%
1954
TV pořad
1954
TV film
0%
Zamore
(1954)
1953
film
59%
Tři mušketýři (Les 3 Mousquetaires)
(1953)

Scénář (15)

2011
TV film
2008
TV film
1996
film
67%
Ptačí klec (The Birdcage)
(1996)
1992
TV film
Rumeurs
(1992)
1992
film
60%
Zebra (Le zèbre)
(1992)
1991
TV film
1988
film
Les clients
(1988)
1987
film
1984
film
73%
1980
film
64%
1979
TV film
1979
film
1978
film
74%
Oscar
Klec bláznů (La Cage aux folles)
(1978)
1965
film
42%
1958
seriál

Námět (3)

1996
film
67%
Ptačí klec (The Birdcage)
(1996)
divadelní hra La Cage aux folles (Klec na blázny)
1984
film
73%
1978
film
74%
Oscar
Klec bláznů (La Cage aux folles)
(1978)

Režie (1)

1992
film
60%
Zebra (Le zèbre)
(1992)

Producent (1)

1979
film

Účinkuje (1)

1975
dokument
0%