Petr Koliha

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 5

Zlín 2011: Deník porotce
Festivaly a ceny29. 5. 2011
Zlín 2011: Deník porotce

Nový název, nové prostory, nový design... Zlínský festival filmů pro děti a mládež začíná svoji druhou padesátku v ještě výraznějším aranžmá než loni své velké jubileum. Letos mám tu čest být členem poroty Soutěže evropských debutů, mj. s Ivanem Barnevem, představitelem hlavní role filmu Jiřího Menzela Obsluhoval jsem anglického krále. A předsevzal jsem si, že si budu psát deník.

Zlínský festival se stěhuje, mění název a mládne!
Festivaly a ceny10. 5. 2011
Zlínský festival se stěhuje, mění název a mládne!

Nové logo, nový název, nové prostory... "Po oslavách loňských padesátin jsem tu jedničku v 51. ročníku chtěli vzít jako nový začátek, jako výzvu k novým nápadům a nové energii," říká umělecký šéf zlínského festivalu Petr Koliha. A změna to bude letos opravdu velká!

Rozmarná léta českého filmu zaujala více diváků
Filmy14. 1. 2011
Rozmarná léta českého filmu zaujala více diváků

Dobrou zprávou pro české filmaře je, že filmový dokument Rozmarná léta českého filmu sledovalo první týden přes 400 tisíc diváků. Vzestupná tendence se projevila hned druhý týden vysílání, kdy seriál zaujalo více než 550 tisíc diváků. Na prvním programu ČT byly Rozmarky dokonce třetím nejúspěšnějším pořadem z celého dne.

Ve Varu 1: Největší z Čechů nebo džihád mečem?
Festivaly a ceny8. 7. 2010
Ve Varu 1: Největší z Čechů nebo džihád mečem?

Přijet do Karlových Varů v polovině festivalu skýtá jednu obrovskou výhodu - mám pročtené blogy na nejrůznějších serverech, znám výkřiky nadšení i hnusu od přátel na facebooku, tudíž vím, že něco jako objektivní pravda prostě neexistuje! Každý si festival prožívá po svém! Proto vězte, že vše, co popisuji na následujících řádcích (a v dalších dílech varského blogování) je čistě můj názor a moje osobní zkušenost. Případná podobnost s módní policií, poledním klidem či cinefilovými zápisky je čistě náhodná a v žádném ohledu nemá nic společného s realitou.

Nejlepší festival skončil
Festivaly a ceny5. 6. 2010
Nejlepší festival skončil

Velká narozeninová párty ve Zlíně končí. Jubilejní 50. ročník mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež sice zpočátku provázela mimořádná nepřízeň počasí, nakonec ale všeobecně převládl názor, že právě ta letošní přehlídka patří k těm vůbec nejvydařenějším v její historii.