Narození: 27. 10. 1922, Safi, Maroko
Úmrtí: 4. 1. 2016 , Paříž, Francie (93 let)
Znamení: Štír
Biografie: Původně se chtěl stát fotbalistou, ale díky své tetě se začal zajímat o literaturu. Po maturitě se začal živit jako pojišťovací agent v Paříži, kde začal více »
stručně s miniaturami plakáty
Seřadit podle: roku názvu hodnocení

Hraje (282)

2016
film
2014
TV film
2013
film
Les Invincibles (Les invincibles)
(2013)
2012
seriál
2011
TV film
2011
TV film
2011
TV film
2011
film
2010
TV film
2010
film
Láska jako jed (Un poison violent)
(2010)
2010
film
65%
Mademoiselle Mumu (Mumu)
(2010)
2009
TV film
2009
seriál
C à vous
(2009)
2009
TV film
2009
film
Cinéman
(2009)
2009
film
2009
TV pořad
2009
film
69%
Mikulášovy patálie (Le Petit Nicolas)
(2009)
2009
film
68%
2008
film
75%
2008
film
55%
2008
film
70%
2008
TV pořad
2007
seriál
2007
seriál
2006
TV pořad
2005
film
57%
Kouzelný kolotoč (The Magic Roundabout)
(2005)
2004
TV film
0%
2004
film
52%
Nuit noire
(2004)
2004
film
40%
San Antonio
(2004)
2003
film
52%
2003
seriál
0%
2003
film
60%
2002
TV pořad
Hyper show
(2002)
2000
film
58%
Herci
(2000)
2000
TV film
23%
Léopold
(2000)
2000
film
1999
film
75%
Asterix a Obelix (Astérix et Obélix contre César)
(1999)
Abraracourcix
1999
TV pořad
1999
film
43%
1999
TV film
1998
film
48%
Hors jeu
(1998)
1998
film
1998
film
73%
1998
seriál
Union libre
(1998)
1998
seriál
1997
TV film
0%
1997
TV film
0%
Marceeel
(1997)
1997
TV film
0%
1997
TV film
0%
1997
TV pořad
Stars'N Co
(1997)
1996
TV film
0%
1996
TV film
0%
1996
TV film
0%
1996
film
53%
Můj pasák (Mon homme)
(1996)
starý zákazník
1996
TV film
0%
1996
film
63%
1996
seriál
1995
seriál
1994
TV film
0%
1994
TV pořad
1993
seriál
0%
Clovis
(1993)
1993
TV film
0%
1992
TV pořad
1992
film
74%
1992
film
50%
1992
seriál
Frou-Frou
(1992)
1992
TV film
78%
1992
film
30%
1992
TV film
0%
1991
film
63%
1991
seriál
1991
TV film
57%
1991
seriál
1990
film
0%
1990
TV film
0%
1990
film
36%
1990
film
74%
Uranus
(1990)
1989
TV film
65%
1989
film
33%
1989
film
0%
1989
seriál
1988
TV film
0%
1988
TV film
L'argent
(1988)
1988
film
48%
1988
seriál
1988
TV film
1987
seriál
1987
TV film
0%
1987
TV pořad
1987
film
63%
1987
film
0%
1986
film
0%
1986
film
55%
Kamikaze
(1986)
1986
film
1986
film
63%
Nenávidím herce (Je hais les acteurs)
(1986)
1986
film
61%
1985
film
25%
1985
film
0%
1985
film
68%
Podzemka (Subway)
(1985)
1985
film
47%
1985
film
45%
1984
film
19%
1984
film
0%
1984
film
1984
film
71%
1984
film
0%
Partenaires
(1984)
1984
film
1984
film
52%
Triche, La
(1984)
1983
film
30%
1983
film
75%
Děda se dal na odboj (Papy fait de la résistance)
(1983)
1983
film
0%
1983
seriál
1983
film
0%
Sandy
(1983)
1983
film
78%
Vražedné léto (L'été meurtrier)
(1983)
1982
film
37%
1982
film
68%
Četník a četnice (Le Gendarme et les gendarmettes)
(1982)
velitel Jérôme Gerber
1982
seriál
80%
1982
TV film
0%
1982
film
0%
1982
film
Sandy
(1982)
1982
TV film
1981
seriál
1981
film
44%
1981
film
47%
1981
film
52%
1981
film
0%
1981
film
0%
1981
film
72%
1980
TV film
0%
1980
TV pořad
1980
film
61%
Kašpárek
(1980)
1980
film
65%
1980
film
64%
Lakomec
(1980)
1980
film
1980
film
75%
1980
film
58%
1980
TV film
0%
1980
film
0%
1980
film
32%
1980
film
67%
1980
film
75%
Únos aut
(1980)
1979
film
72%
Četník a mimozemšťané (Le Gendarme et les extra-terrestres)
(1979)
velitel Jérôme Gerber
1979
film
33%
1979
film
21%
1979
film
33%
Gagnant, Le
(1979)
1979
film
0%
1979
TV pořad
Palmarès
(1979)
1979
film
74%
Policajt nebo rošťák (Flic ou voyou)
(1979)
1979
film
0%
1979
film
65%
1978
film
38%
1978
film
33%
1978
film
73%
Klec bláznů (La Cage aux folles)
(1978)
Simon Charrier
1978
film
65%
Láska s otazníkem (L'amour en question)
(1978)
1978
film
Le pion
(1978)
1977
TV film
0%
1977
film
73%
Gatto, Il
(1977)
1977
film
0%
1977
film
le maestro
(1977)
1977
film
70%
1977
film
72%
1976
film
1976
seriál
20%
1976
film
83%
1976
film
55%
Vrátný od Maxima (Le chasseur de chez Maxim's)
(1976)
1975
TV film
0%
Cigalon
(1975)
1975
film
65%
1975
film
1975
seriál
1975
film
0%
1975
film
79%
1974
film
47%
1974
film
43%
1974
film
1974
film
58%
1974
film
0%
1974
film
60%
1974
film
0%
1973
film
44%
1973
film
68%
Domovník (Le concierge)
(1973)
1973
film
66%
Krysy z temnot (Les gaspards)
(1973)
1973
film
73%
Kufr na slunci (La valise)
(1973)
1973
TV pořad
1973
film
67%
Velký bazar (Le grand bazar)
(1973)
1973
film
67%
1972
film
46%
1972
film
52%
Oeuf, L'
(1972)
1972
film
79%
1972
film
82%
Viager, Le
(1972)
1971
film
27%
1971
film
70%
Jo
(1971)
1971
film
1970
film
70%
Četník ve výslužbě (Le Gendarme en balade)
(1970)
Jérôme Gerber
1970
film
0%
1969
film
45%
1969
film
0%
1969
film
0%
1969
film
1968
film
74%
Četník se žení (Le Gendarme se marie)
(1968)
rotmistr Jérôme Gerber
1968
film
1968
film
71%
Tonoucí se stébla chytá (Le Petit baigneur)
(1968)
Scipio
1968
film
27%
1967
film
38%
1967
seriál
1966
film
65%
Angelika a král (Angélique et le roi)
(1966)
Bontemps
1966
film
53%
1966
film
65%
1966
seriál
1966
film
38%
1965
film
0%
1965
film
42%
1965
film
70%
Četník v New Yorku (Le Gendarme a New York)
(1965)
velitel Gerber
1965
film
1965
film
40%
1964
film
81%
Četník ze Saint Tropez (Le gendarme de Saint-Tropez)
(1964)
rotmistr Jerome Gerber
1964
film
60%
1963
film
0%
1963
film
0%
1963
film
65%
1963
film
1963
film
1963
seriál
0%
1963
TV film
0%
1962
film
73%
1962
film
70%
1962
film
45%
1962
film
58%
1962
film
59%
1961
film
56%
1961
film
58%
La Fayette
(1961)
1961
film
Le mariage
(1961)
1961
film
42%
1961
film
62%
1960
TV film
90%
1960
film
63%
1960
TV film
Montserrat
(1960)
1960
seriál
1959
film
56%
1959
film
67%
1959
TV film
1959
film
50%
1959
TV film
0%
1959
TV film
67%
1958
film
0%
1956
film
43%
1953
film
0%
1948
film
0%

Účinkuje (3)

2003
dokument
81%

V žebříčcích uživatelů

21. místo z 120 v žebříčku uživatele shark white
85. místo z 87 v žebříčku uživatele florence-florence
188. místo z 215 v žebříčku uživatele karel-strupp