Narození: 8. 11. 1935, Sceaux u Paříže
Věk: 84 let
Znamení: Štír
Biografie: Je tomu 46 let, co se Delon poprvé objevil ve snímku Marca Allégreta Buď krásná a mlč. Od té doby sehrál skoro osmdesát rolí. Stal se idolem několika generací. více »
stručně s miniaturami plakáty
Seřadit podle: roku názvu hodnocení

Hraje (151)

2016
TV pořad
2015
TV film
2012
dokument
Deník francouzského reportéra (Journal de France)
(2012)
2012
film
73%
Final Cut - Dámy a pánové (Final Cut: Hölgyeim és uraim)
(2012)
2012
TV pořad
Le grand 8
(2012)
2012
film
2012
seriál
Večernij Urgant (Vecherniy Urgant)
(2012)
2011
TV film
2010
seriál
2010
TV film
2009
seriál
C à vous
(2009)
2009
TV film
2009
film
0%
Red Circle, The (The Red Circle )
(2009)
2008
film
54%
Asterix a Olympijské hry (Astérix aux jeux olympiques)
(2008)
Jules César
2008
TV pořad
2008
seriál
2007
dokument
78%
2007
TV film
2007
seriál
Rencontres de cinéma (La rencontre)
(2007)
2007
seriál
2006
TV pořad
Chez F.O.G.
(2006)
2005
seriál
2004
seriál
2004
TV film
2004
TV pořad
2003
seriál
0%
2003
seriál
74%
Frank Riva
(2003)
2003
TV film
48%
Lev
(2003)
2001
seriál
68%
2000
film
55%
Herci
(2000)
2000
videofilm
1998
film
62%
Poloviční šance
(1998)
Julien Vignal
1998
seriál
1997
film
25%
1997
film
74%
Stará známá písnička (On connaît la chanson)
(1997)
1997
TV pořad
Stars'N Co
(1997)
1995
dokument
65%
1995
film
Le club
(1995)
1994
film
48%
1993
film
64%
Zločin
(1993)
advokát Charles Dunand
1992
TV pořad
1992
film
58%
Návrat Casanovy (Le retour de Casanova)
(1992)
1991
seriál
1990
film
70%
Nová vlna (Nouvelle vague)
(1990)
1990
film
43%
Vražedný tanec (Dancing Machine)
(1990)
Alan Wolf
1988
seriál
62%
Cinéma
(1988)
1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1987
seriál
1987
seriál
1986
film
50%
Cesta
(1986)
1986
TV pořad
1986
TV pořad
1986
seriál
Grand Hotel
(1986)
1985
film
66%
Slovo policajta (Parole de flic)
(1985)
Daniel Pratt
1984
film
71%
1984
film
74%
Swannova láska (Un amour de Swann)
(1984)
1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
Jacques Darnay
1982
film
68%
Šok
(1982)
1981
seriál
1981
seriál
7 sur 7
(1981)
1981
film
65%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)
Choucas
1981
film
66%
Teherán 43
(1981)
1980
film
73%
Tři muži na zabití (3 hommes à abattre)
(1980)
1979
film
63%
1979
TV pořad
Palmarès
(1979)
1979
film
75%
Toubib, Le
(1979)
1978
film
1977
film
49%
Gang
(1977)
1977
film
74%
Smrt darebáka (Mort d'un pourri)
(1977)
1977
film
74%
Uspěchaný muž (L'homme pressé)
(1977)
1976
film
65%
Armaguedon
(1976)
1976
film
64%
1976
seriál
20%
1976
film
76%
Pan Klein (Mr. Klein)
(1976)
1975
film
65%
Cikán (Le Gitan)
(1975)
1975
seriál
1975
seriál
1975
film
81%
1975
film
85%
Zorro
(1975)
1974
film
67%
1974
film
54%
Ledová ňadra (Les seins de glace)
(1974)
Marc
1974
film
58%
1973
film
75%
Dva muži ve městě (Deux hommes dans la ville)
(1973)
1973
film
67%
Léčba šokem (Traitement de choc)
(1973)
doktor Devilers
1973
film
77%
Spálené stodoly (Les granges brûlées)
(1973)
1973
film
73%
Štír
(1973)
1973
film
81%
1972
film
65%
Policajt (Un flic)
(1972)
Edouard Coleman
1972
film
83%
1972
seriál
1972
film
59%
1971
film
63%
1971
film
50%
1971
film
66%
1971
film
71%
Rudé slunce (Soleil rouge)
(1971)
1971
film
81%
Vdova
(1971)
1970
film
74%
Borsalino
(1970)
1970
film
70%
Osudový kruh (Le cercle rouge)
(1970)
1969
film
75%
Bazén (La piscine)
(1969)
Jean-Paul
1969
film
73%
Jeff
(1969)
1969
film
80%
Madly
(1969)
1969
film
68%
Sicilský klan (Le clan des Siciliens)
(1969)
1968
film
70%
1968
film
64%
1968
film
53%
Ho!
(1968)
1968
film
65%
1968
TV film
80%
1968
film
73%
1967
film
73%
Dobrodruzi
(1967)
1967
seriál
1967
film
73%
Samuraj (Le samouraï)
(1967)
1966
TV pořad
1966
film
68%
1966
film
66%
1966
film
62%
1965
dokument
54%
1965
film
83%
1964
film
73%
1964
seriál
1964
film
68%
1964
film
73%
Kočky (Les félins)
(1964)
1964
film
61%
1963
film
62%
1963
film
74%
Zlatý Globus
Gepard
(1963)
Tancredi Falconeri
1963
film
69%
1963
film
78%
Melodie podzemí (Mélodie en sous-sol)
(1963)
Francis Verlot
1962
film
71%
Ďábel a desatero (Le diable et les 10 commandements)
(1962)
Pierre Messager
1962
film
71%
Zatmění
(1962)
1961
film
56%
1960
film
73%
1960
film
86%
Rocco a jeho bratři (Rocco e i suoi fratelli)
(1960)
1960
film
85%
V plném slunci (Plein soleil)
(1960)
Tom Ripley / Philippe Greenleaf
1959
film
68%
1959
film
80%
1959
seriál
1958
film
66%
1958
film
64%
Christine
(1958)
1957
seriál
1957
film
67%

Producent (22)

1990
film
43%
Vražedný tanec (Dancing Machine)
(1990)
1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1986
film
50%
Cesta
(1986)
1985
film
66%
Slovo policajta (Parole de flic)
(1985)
1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
1981
film
65%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)
1980
film
73%
Tři muži na zabití (3 hommes à abattre)
(1980)
1979
film
75%
Toubib, Le
(1979)
1978
film
Hra o moc (Power Play)
(1978)
1977
film
74%
Smrt darebáka (Mort d'un pourri)
(1977)
1977
film
74%
Uspěchaný muž (L'homme pressé)
(1977)
1976
film
65%
Armaguedon
(1976)
1976
film
76%
Pan Klein (Mr. Klein)
(1976)
1975
film
65%
Cikán (Le Gitan)
(1975)
1975
film
81%
1974
film
67%
1974
film
54%
Ledová ňadra (Les seins de glace)
(1974)
1973
film
75%
Dva muži ve městě (Deux hommes dans la ville)
(1973)
1973
film
81%
1970
film
74%
Borsalino
(1970)
1970
film
1964
film
68%

Účinkuje (18)

2016
TV film
70%
Belmondo (Belmondo par Belmondo)
(2016)
2005
dokument
73%
2004
TV pořad
0%
2002
dokument
65%
Enfin pris?
(2002)
2002
dokument
60%
Visconti
(2002)
1999
dokument
68%
1997
dokument
0%
1996
dokument
73%
1995
dokument
65%
1982
dokument
68%
1981
dokument
60%
Reporters
(1981)
1981
TV pořad
74%
1976
dokument
63%
1964
dokument
53%
1963
dokument
60%
Showman
(1963)

Scénář (10)

1993
film
64%
Zločin
(1993)
1990
film
43%
Vražedný tanec (Dancing Machine)
(1990)
1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1986
film
50%
Cesta
(1986)
1985
film
66%
Slovo policajta (Parole de flic)
(1985)
1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
1982
film
68%
Šok
(1982)
1981
film
65%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)
1980
film
73%
Tři muži na zabití (3 hommes à abattre)
(1980)
1976
film
64%

Produkce (5)

1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1977
film
74%
Smrt darebáka (Mort d'un pourri)
(1977)
1977
film
74%
Uspěchaný muž (L'homme pressé)
(1977)
1973
film
75%
Dva muži ve městě (Deux hommes dans la ville)
(1973)
1964
film
68%

Režie (3)

1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
1982
film
68%
Šok
(1982)
1981
film
65%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)

Výkonný producent (2)

1993
film
64%
Zločin
(1993)
1992
film
58%
Návrat Casanovy (Le retour de Casanova)
(1992)