Narození: 8. 11. 1935, Sceaux u Paříže
Věk: 84 let
Znamení: Štír
Biografie: Je tomu 46 let, co se Delon poprvé objevil ve snímku Marca Allégreta Buď krásná a mlč. Od té doby sehrál skoro osmdesát rolí. Stal se idolem několika generací. více »
stručně s miniaturami plakáty
Seřadit podle: roku názvu hodnocení

Hraje (151)

2016
TV pořad
2015
TV film
2012
dokument
Deník francouzského reportéra (Journal de France)
(2012)
2012
film
73%
Final Cut - Dámy a pánové (Final Cut: Hölgyeim és uraim)
(2012)
2012
TV pořad
Le grand 8
(2012)
2012
film
2012
seriál
Večernij Urgant (Vecherniy Urgant)
(2012)
2011
TV film
2010
seriál
2010
TV film
2009
seriál
C à vous
(2009)
2009
TV film
2009
film
0%
Red Circle, The (The Red Circle )
(2009)
2008
film
54%
Asterix a Olympijské hry (Astérix aux jeux olympiques)
(2008)
Jules César
2008
TV pořad
2008
seriál
2007
dokument
78%
2007
TV film
2007
seriál
2007
seriál
2006
TV pořad
Chez F.O.G.
(2006)
2005
seriál
2004
seriál
2004
TV film
2004
TV pořad
2003
seriál
0%
2003
seriál
74%
Frank Riva
(2003)
2003
TV film
48%
Lev
(2003)
2001
seriál
68%
2000
film
55%
Herci
(2000)
2000
videofilm
1998
film
62%
Poloviční šance
(1998)
Julien Vignal
1998
seriál
1997
film
25%
1997
film
74%
Stará známá písnička (On connaît la chanson)
(1997)
1997
TV pořad
Stars'N Co
(1997)
1995
dokument
65%
1995
film
Le club
(1995)
1994
film
48%
1993
film
64%
Zločin
(1993)
advokát Charles Dunand
1992
TV pořad
1992
film
58%
Návrat Casanovy (Le retour de Casanova)
(1992)
1991
seriál
1990
film
70%
Nová vlna (Nouvelle vague)
(1990)
1990
film
43%
Vražedný tanec (Dancing Machine)
(1990)
Alan Wolf
1988
seriál
62%
Cinéma
(1988)
1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1987
seriál
1987
seriál
1986
film
50%
Cesta
(1986)
1986
TV pořad
1986
TV pořad
1986
seriál
Grand Hotel
(1986)
1985
film
65%
Slovo policajta (Parole de flic)
(1985)
Daniel Pratt
1984
film
71%
1984
film
74%
Swannova láska (Un amour de Swann)
(1984)
1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
Jacques Darnay
1982
film
68%
Šok
(1982)
1981
seriál
1981
seriál
7 sur 7
(1981)
1981
film
62%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)
Choucas
1981
film
66%
Teherán 43
(1981)
1980
film
73%
Tři muži na zabití (3 hommes à abattre)
(1980)
1979
film
64%
1979
TV pořad
Palmarès
(1979)
1979
film
75%
Toubib, Le
(1979)
1978
film
1977
film
49%
Gang
(1977)
1977
film
74%
Smrt darebáka (Mort d'un pourri)
(1977)
1977
film
74%
Uspěchaný muž (L'homme pressé)
(1977)
1976
film
65%
Armaguedon
(1976)
1976
film
64%
1976
seriál
20%
1976
film
76%
Pan Klein (Mr. Klein)
(1976)
1975
film
65%
Cikán (Le Gitan)
(1975)
1975
seriál
1975
seriál
1975
film
81%
1975
film
85%
Zorro
(1975)
1974
film
67%
1974
film
54%
Ledová ňadra (Les seins de glace)
(1974)
Marc
1974
film
58%
1973
film
75%
Dva muži ve městě (Deux hommes dans la ville)
(1973)
1973
film
67%
Léčba šokem (Traitement de choc)
(1973)
doktor Devilers
1973
film
77%
Spálené stodoly (Les granges brûlées)
(1973)
1973
film
73%
Štír
(1973)
1973
film
81%
1972
film
65%
Policajt (Un flic)
(1972)
Edouard Coleman
1972
film
83%
1972
seriál
1972
film
59%
1971
film
63%
1971
film
50%
1971
film
66%
1971
film
71%
Rudé slunce (Soleil rouge)
(1971)
1971
film
81%
Vdova
(1971)
1970
film
74%
Borsalino
(1970)
1970
film
70%
Osudový kruh (Le cercle rouge)
(1970)
1969
film
75%
Bazén (La piscine)
(1969)
Jean-Paul
1969
film
73%
Jeff
(1969)
1969
film
80%
Madly
(1969)
1969
film
68%
Sicilský klan (Le clan des Siciliens)
(1969)
1968
film
70%
1968
film
64%
1968
film
53%
Ho!
(1968)
1968
film
65%
1968
TV film
80%
1968
film
73%
1967
film
72%
Dobrodruzi
(1967)
1967
seriál
1967
film
73%
Samuraj (Le samouraï)
(1967)
1966
TV pořad
1966
film
68%
1966
film
66%
1966
film
62%
1965
dokument
54%
1965
film
83%
1964
film
73%
1964
seriál
1964
film
68%
1964
film
73%
Kočky (Les félins)
(1964)
1964
film
61%
1963
film
62%
1963
film
72%
Zlatý Globus
Gepard
(1963)
Tancredi Falconeri
1963
film
69%
1963
film
79%
Melodie podzemí (Mélodie en sous-sol)
(1963)
Francis Verlot
1962
film
71%
Ďábel a desatero (Le diable et les 10 commandements)
(1962)
Pierre Messager
1962
film
71%
Zatmění
(1962)
1961
film
56%
1960
film
73%
1960
film
86%
Rocco a jeho bratři (Rocco e i suoi fratelli)
(1960)
1960
film
85%
V plném slunci (Plein soleil)
(1960)
Tom Ripley / Philippe Greenleaf
1959
film
68%
1959
film
80%
1959
seriál
1958
film
66%
1958
film
64%
Christine
(1958)
1957
seriál
1957
film
67%

Producent (22)

1990
film
43%
Vražedný tanec (Dancing Machine)
(1990)
1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1986
film
50%
Cesta
(1986)
1985
film
65%
Slovo policajta (Parole de flic)
(1985)
1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
1981
film
62%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)
1980
film
73%
Tři muži na zabití (3 hommes à abattre)
(1980)
1979
film
75%
Toubib, Le
(1979)
1978
film
Hra o moc (Power Play)
(1978)
1977
film
74%
Smrt darebáka (Mort d'un pourri)
(1977)
1977
film
74%
Uspěchaný muž (L'homme pressé)
(1977)
1976
film
65%
Armaguedon
(1976)
1976
film
76%
Pan Klein (Mr. Klein)
(1976)
1975
film
65%
Cikán (Le Gitan)
(1975)
1975
film
81%
1974
film
67%
1974
film
54%
Ledová ňadra (Les seins de glace)
(1974)
1973
film
75%
Dva muži ve městě (Deux hommes dans la ville)
(1973)
1973
film
81%
1970
film
74%
Borsalino
(1970)
1970
film
1964
film
68%

Účinkuje (18)

2016
TV film
70%
Belmondo (Belmondo par Belmondo)
(2016)
2005
dokument
73%
2004
TV pořad
0%
2002
dokument
65%
Enfin pris?
(2002)
2002
dokument
60%
Visconti
(2002)
1999
dokument
68%
1997
dokument
0%
1996
dokument
73%
1995
dokument
65%
1982
dokument
68%
1981
dokument
60%
Reporters
(1981)
1981
TV pořad
74%
1976
dokument
63%
1964
dokument
53%
1963
dokument
60%
Showman
(1963)

Scénář (10)

1993
film
64%
Zločin
(1993)
1990
film
43%
Vražedný tanec (Dancing Machine)
(1990)
1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1986
film
50%
Cesta
(1986)
1985
film
65%
Slovo policajta (Parole de flic)
(1985)
1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
1982
film
68%
Šok
(1982)
1981
film
62%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)
1980
film
73%
Tři muži na zabití (3 hommes à abattre)
(1980)
1976
film
64%

Produkce (5)

1988
film
68%
Nebuďte policajta (Ne réveillez pas un flic qui dort)
(1988)
1977
film
74%
Smrt darebáka (Mort d'un pourri)
(1977)
1977
film
74%
Uspěchaný muž (L'homme pressé)
(1977)
1973
film
75%
Dva muži ve městě (Deux hommes dans la ville)
(1973)
1964
film
68%

Režie (3)

1983
film
72%
Rváč (Le battant)
(1983)
1982
film
68%
Šok
(1982)
1981
film
62%
Kdo nastaví kůži (Pour la peau d'un flic)
(1981)

Výkonný producent (2)

1993
film
64%
Zločin
(1993)
1992
film
58%
Návrat Casanovy (Le retour de Casanova)
(1992)
Sdílet tuto stránku:

Partneři: