Martin Krušina

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Televizní publicista, dramaturg a režisér. Vystudoval Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy, obor politologie a mezinárodní vztahy. Začínal v České televizi, kde jako elév působil v domácím zpravodajství a publicistice - podílel se například na pořadech TADY A TEĎ nebo FAKTA. Sedm let strávil v TV Nova, kde byl redaktorem a posléze vedoucím zahraničního zpravodajství. Reportážemi přispíval do TELEVIZNÍCH NOVIN, do pořadů STŘEPINY a VOLEJTE NOVU. Spoluzakládal a vedl redakci pořadu VÍKEND.

Od roku 2007 pracuje na internetové televizi Stream.cz, nejdříve jako dramaturg (pořady FENOMÉN, JAK NA TO, MĚSTO PODVODŮ?), posléze jako šéfdramaturg veškeré vlastní tvorby. Autorsky se podílí na seriálech SLAVNÉ DNY, SLAVNÉ SPORTOVNÍ OKAMŽIKY, režijně vedl pořady PEKLO NA TALÍŘI, GEBRIAN VERSUS, ZÁVOD O HRAD či NÁROD SOBĚ. 

Jeho koníčkem je sport a hudba, přispíval do několika hudebních časopisů, tři roky byl redaktorem časopisu Filter. (Stream.cz)

Narození:
19. 9. 1975

Znáte z


Martin Krušina: Filmy a pořady 34