Emílie Řezáčová

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Emílie Řezáčová
Emílie Řezáčová

Sopranistka, která debutovala již během studií na VŠMU v Bratislavě ve SND v opeře Kouzelná flétna v roli Prvního chlapce. V roce 2008 byla obsazena do role Xenie v opeře Boris Godunov, rovněž na prknech SND. V průběhu studia se úspěšně zúčastnila několika soutěží jak na Slovensku, tak i v zahraničí. Na mezinárodní soutěži Imricha Godina ve Vráblích získala třetí cenu a cenu SND. Ve španělské Barceloně postoupila na mezinárodní pěvecké soutěži Francisca Viñase do semifinále.

V roce 2009 byla přijata do operního studia Cnipal v Marseille. V operním studiu VŠMU ztvárnila Mozartovské role Despiny v opeře Cosi fan Tutte, Prvního chlapce v Kouzelné flétně, dále v Pergolesiho La serva padrona Serpinu a v Janáčkově Lišce Bystroušce Kohouta.

Od září 2011 hostuje ve Státní opeře Banská Bystrica. V témže roce postoupila na Mezinárodní pěvecké soutěži Competizione dell´Opera do semifinále v Moskvě. Představila se i jako interpretka současné hudby na několika festivalech současné hudby jak v rámci České republiky, tak i na Slovensku.
V současné době se věnuje jak pedagogické, tak i koncertní činnosti, například spolupracovala s pražským orchestrem Berg, komorním seskupením Zlínské filharmonie, s orchestrem Slovenské filharmonie a s orchestrem státní opery Banská Bystrica.

Narození:
20. 7. 1983
Vyškov

Znáte z


Emílie Řezáčová: Filmy a pořady 1