Jiří Sádek

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Jiří Sádek

Jiří Sádek vystudoval Střední uměleckoprůmyslovou školu v Praze, obor Filmové a divadelní scénografie. Po střední škole nastoupil na Filmovou akademii Miroslava Ondříčka v Písku, obor Režie a scenáristika. Jeho krátkometrážní debut „Neříkej hop.“ získal 2.místo v hlasování diváků na Noci filmových nadějí na TV Nova, 1.místo na festivalu v kině Aero a několik dalších oblastních cen. „Neříkej hop.“ bylo zařazeno na mezinárodní festivaly krátkometrážních či studentských filmů v Holandsku, Srbsku, Polsku, Itálii, Velké Británii či Japonsku. Současně je Jiří Sádek studentem 3.ročníku FAMO v Písku. Jeho autorský krátkometrážní film „Pan Pozdě“ byl promítán na
Festivalu krátkých filmů Praha a Student film festival London. Též byl oceněn Cenou za nejlepší hraný film a Cenou za nejlepší scénář na Mezinárodním festivalu studentských filmů v Písku 2011. V současnosti Jiří Sádek zakončuje bakalářské studium na FAMO v Písku.

Je vnukem režiséra Františka Sádka a střihačky Milady Sádkové.

 
 

Narození:
12. 6. 1989
Praha

Znáte z


Jiří Sádek: Filmy a pořady 12