Junior

44%
Junior

Alex Hesse a Larry Arbogast pracují na vývoji nového léku, který by měl omezit nepřijetí embrya ženským tělem. Když je jejich výzkum uzavřen a pokusi na matkách zakázány, rozhodnou se vyzkoušet tento lék na samotném Hessovi, který se tak stává prvním těhotným mužem.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2.5
Není nic horšího než když spatříte svého oblíbeného akčního hrdinu v požehnaném stavu a při porodu. Tentokrát Arnie netrpí žalem za ztracenou životní lásku,nebo někoho blízkého. Tentokrát trpí porodními bolestmi a žádná velká legrace z toho teda nebyla. Samotný scénář je na hlavu postavený a nedává sebemenší smysl. O nějakém humoru nemůže být ani řeč,protože vtip tato "komedie" zcela postrádá.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Tento Arnieho úlet z odstupem času vnímám jako celkem přijatelný a beru to tak, že prostě chtěl vyzkoušet další komedii. Že má tato ikona akčních filmů smysl pro humor je každému jeho fanouškovi jasné. Samozřejmě, je to příšerná slátanina, ale Arnie tomu dodal "úchylnou šťávu" a humor s kamennou tváří. 60%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
7
Ivan Reitman a Arnold Schwarzenegger po třetí a opět v komedii. A je krásné, že se tu s Arniem společně setkali i jeho předchozí filmoví parťáci. Danny deVito 'Dvojčata' (1988) a Pamela Reed 'Policajt ze školky' (1990). Tentokrát si tvůrci vzali na paškál vědecký výzkumný projekt plodnosti. Na opicích úspěch, na lidech zákaz. Avšak toho bohdá nebude, aby vědec z boje utíkal. Je známo, že vědci své výzkumy provádí i na sobě a v tomto příběhu to není jinak. A tak se v zájmu vědy objeví první těhotný muž na světě. Bude to zase prča? Inu, jak se to vezme. Je fakt, že komediální kvalita sjela do sestupného trendu. Jedná se o námět, kde naplno musí proudit myšlenková představivost v zájmu pobavit a nevypadat trapně. Arnie se zhostil nelehké role a nedá se říct, že by neuspěl. Popral se s tím překvapivě dobře. Veškeré ženské těhotenské vlastnosti se snažil napodobit v celém spektru a to je chlap jako hora. Jeho výkon v zájmu uvěřitelnosti mohou posoudit pouze ženy. Snímek obsahuje romantickou šablonu, volnější tempo a spíše úsměvnost, než komediálnost. O gagy nouze není, avšak za břicho  se popadat smíchy nikdo nebude. Víc jak komedie funguje romantická linka, která až září svou upřímností. Snímek poklidný na poklidné odpoledne přivádějící  nic než poklidné myšlenky.


Dodatečné informace

Původní název:
Junior (více)
  • USA Junior
  • USA Júnior
  • USA Son of Devil
  • USA Ufaklik
  • USA Джунiор
  • USA Джуниор
  • USA Джуниър
Premiéra v ČR:
23. 1. 1995
Země původu:
USA
Rozpočet:
60 mil. USD
Tržby:
108,43 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Junior je dostupný s českými titulky

Powered byJustWatch