Jumanji

77%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Když jsem byl malý,tak jsem měl Robina Williamse velice rád a i proto jsem Jumanji viděl nesčetněkrát.Přece jen se jedna o zábavný rodino/dobrodružný snímek,který si lehce získá srdce dítěte. Dnes už normálně nevyhledávám rodinné filmy,ale u Jumanji udělám vždy rád vyjímku a podívám se na něj znovu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Rodinný dobrodružný snímek o stolní hře, jehož hra se při hraní stává skutečností. Ve své době zajímavý námět, který je zpracovaný ještě zajímavěji. Fantazie je vypuštěna s plnou vervou a tak o dobrodružství s jistou komediální nadsázkou nemá hranic. Vizuální efekty jsou na úrovni i když jsem si všiml občasného malého zažkobrtnutí. Robin Williams se tu opět vyřádil a dětští představitelé mu jenom sekundují. Inu, zdá se to být trefa do černého.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Nechci to už nikdy vidět, protože v mojí paměti to je mnohem lepší, než to je pravděpodobně ve skutečnosti. každopádně jde o film, ze kterého jsem měl jako dítě noční můry a zároveň si ho zamiloval.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Klasika z mládí, která v porovnání se současným pokračováním moc neztrácí. Akce je sice slabší, efekty ale zestárly minimálně a hlavně je tady naplno využitý koncept deskové hry. Navíc Williams v další skvělé roli.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Trochu z nouze jsem byl nucen sáhnout po tomhle pohádkově laděném rodinném dobrodružství, ale nakonec toho nijak nelituji. Celé to sice hodně stojí na Williamsovi, což je u filmu s tak zajímavým námětem a tak vydařenými efekty asi trochu špatně, ale já se od toho přesto nemohl odtrhnout a bavil jsem se lépe, než jsem vůbec doufal. Jumanji představuje klasický příběh pro menší děti, a tak by se mělo také nahlížet na celý film- žádná sláva, ale pořád záruka skvělé zábavy na sychravé nedělní odpoledne, která by určitě přinesla na naše televizní obrazovky vítané zpestření. Já osobně nechápu, proč jsem to v televizi ještě nikdy nezaznamenal..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ideální pro ty nejmenší. Dospělý taky rád shlédne.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Jumanji je snímok ,ktorý dokážem pozerať donekonečna (a ešte ďalej) a nikdy ma neomrzí. Je to film ,ktorý je svojim príbehom a efektami (zväčša priemernými) jedinečné béčko ,ktoré ukazuje ,že rodinná komédia (v mojich mladších rokoch by som to nazval aj horor) a dráma môžu ísť do seba. Plus si k tomu všetkému pripočítajte skvelého komika môjho detstva Robina Williamsa (nech je mu zem ľahká) a máte dvojhodinovú zábavu ušitú na mieru. Z dnešného pohľadu sa môže Jumanji javiť ako neskutočná hovadina ,no má v sebe kúzlo (hlavne asi to bubnovanie z hry) ,ktoré je doplnené hmatateľnou atmosférou a srdcervúcimi scénami (ako scéna s levom v spálni ,obrovskí komári ,alebo finále v Alanovom dome ,kde sa bojuje o posledné políčka) ,pri ktorých sa veľmy bojíte o postavy i keď je nám všetkým jasné ,že prežijú. Už iba môžem povedať len to ,že koniec je nevyspytateľný. VERDIKT: Nech si hovori ,kto čo chce za mňa je Jumanji zďaleka najpodarenejšia komédia s Robinom Williamsom. Je to jednoducho film ,ktorému odpustíte úplne všetko ak sa chcete odreagovať. 80% - Lepšie ako knižná predloha.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Těm, kdo chtějí prokouknout, jak ze světa uniknout." Taková rodinná pohádka. Efekty jsou chvályhodné, i v dnešní době. Obsazení taky nebylo špatné. Příběh je svůj, což znamená, že jste nic podobného ještě neviděli. "Když se něčeho bojíš, musíš se tomu postavit." No, ale je to hodně vážné. Kdyby tam byli vtípky a bylo to víc happy, tak hodnotím vejš. - 60%.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Jumanji si buď zamilujete nebo ne. Nic mezi není. Já si to zamiloval, Zbožňuju deskové hry a to fantazy dobrodružné zpracování je prostě skvělý.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Můj oblíbený film z dětství. Nemůžu dát méně hvězd ;). 70%