Jen blázni spěchají

63%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
V tomto žánru nadprůměrný film, jinak je to klasická romantická komedie s mnohokrát viděným příběhem v různých obměnách. Filmu pomohla dvojice Matthew Perry a Salma Hayek, kteří jsou pro tyto filmy dobrou volbou. Rozhodně to není totální slátanina a občas snímek i pobaví.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Salma mě očarovala, takže jsem to slupnul bez problému. Bez její krásy a Perryho komedianství by z takového ohraného námětu nikdy nemohla vzniknout tak příjemná a oddechová podívaná, jakou Fools Rush In bezesporu nabízí..
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
skrz na skrz priemerna romanticka komedia kde scenaristi nevytazili naplno potencial o strete dvoch roznych kultur (prva spolocna rodinna vecera je vtipna, ale potom sa mexickej rodiny dockame minimalne). perry (s rozbiehajucou sa karierou vdaka "priatelom") a hayek su spolu skvely ale skoda ze sa scenaristi s filmom viac nepohrali lebo takto ide o len dalsi prirastok do radu romcom-ov...
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Romantická komedie,která neurazí a místy i pobaví.Celkem fajn komedie.Je ale spíše průměrná.
Kick077
Kick077
596 bodů
6
Když nic moc nečekáte, tak bych řekl, že příběh prostě neurazí. Je to ohranej a tím pádem i předvídatelnej příběh, ale pokud zrovna nejste odpůrci Mathewa, tak se párkrát i zasmějete. Občas je docela důležitý si uvědomit, že to chce brát s nadsázkou dialogy, protože pár jich je fakt hroznejch, ale i tomu se dá zasmát, jak je to hrozný. Takže hodnocení je prostě akorát uprostřed.