Jarčin profesor

63%
Jarčin profesor
Plakát traileru
Jarča Drahanová se vrací domů na prázdniny s vysvědčením v kapse. Ovšem ono vysvědčení je "přizdobeno" nedostatečnou z němčiny. Její rodiče se rozhodnou přijmout někoho, kdo by dcerunku jazyk doučil. A vhodným kandidátem se ukáže pomocník na statku Karel, který sem přišel před nedávnem s kamarády Petrem a Bořkem. Tvůrčí tým jarčina profesora ještě natočil filmy Armádní dvojčata a Děti na zakázku. Hlavní hrdiny představovali Gustav Nezval a Hana Vítová, za klauny tu byli Jindřich Plachta a Ladislav Pešek.



Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
Milý a čistě vyhlížející snímek z obyčejného života. Sladká naivní romantická láska pro tuto dobu typická. Nejvíce se mi líbil Theodor Pištěk v roli srdečného statkáře. Zajímavé také je, jak dva roky před válkou film lecos predikoval. Pěkný film s průměrným scénářem.
kawa
3 388 bodů
7
Průměrná komedie s Peškem a Plachtou , tentokráte ze studentského a venkovského prostředí, opět exceluje Theodor Pištěk. Obsazení filmu stejné jako u Armádních dvojčat a Dětí na zakázku. Celkově sázka na jistotu. V první části se objevují další komici Trégl a Neumann bez velkého prostoru. Bedřich Veverka opět v roli neškodného amanta.

Dodatečné informace

Původní název:
Jarčin profesor (více)
  • Československo Jarčin profesor
Premiéra v ČR:
13. 8. 1937
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění