Intimní detaily

59%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Redford v úloze, ve které ho mají rády divačky a Michelle Pfeiffer jako ambiciózní holka z maloměsta ženoucí se za slávou přes úspěšného reportéra. Ve své podstatě je to melancholická show, u které si dámy popláčou, chvílemi je to legrace a na konci přijde hodně velký veletoč, který mě docela šokoval. Každopádně to není tak zlé.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
pribeh skaredeho kaciatka ktore sa premeni na krasnu labut, tu v podobe dedinskej putky ktora zacina ako televizna rosnicka ale vdaka dohladu a pomoci sympatickeho Redforda to dotiahne az na hviezdu hlavnych sprav. Pfeiffer i Redford su skvely, ale okrem mnozstva klise to prilis vela neponuka. navyse sa dockame v polovici i videoklipovej montaze k piesni od Celine Dion, pri ktorom sa zalubeny par cvachta vo vode. na koniec nas avnet pripravuje tak neohrabane ze moze prekvapit iba niekoho kdo nikdy nevidel ziadny iny film...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Michelle Pfeiffer se jako blond děva z maloměsta chce prosadit ve velkém světě televizního zpravodajství. No a natrefí na charismatického reportéra s tváří Roberta Redforda, který ji naučí prožívat příběhy těch, o nichž točí reportáž, a zprostředkovat je divákům, než za tuhle schopnost on sám zaplatí cenu nejvyšší... A do toho jedna hódně sladkobolná písnička od Céline Dion.