Bláznivá mise

70%
Bláznivá mise
Bláznivá mise
Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít..



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK, která ani dnes neurazí a kupodivu i stále dobře pobaví. I když tu sem tam nějaká akce a dechberoucí kaskadérská scéna je, předností jsou především gagy s typickými HK opičárnami, které sice občas přestřelují, ale jinak jsou na správném místě. Vlastně se tu paroduje kde co a jen opravdový filmový fanoušek takové scény pozná. Škoda že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí.
sak007
232 bodů
5.5
Bláznivá komedie z Hongkongu ve stylu Jackie Chana, o jedné nepovedené krádeži diamantů. Ostatně o tom natočili ještě pár dílů, ale krom toho druhého šla kvalita prudce dolů. A to se bohužel týká i dabingu, který byl asi hotov za jedno odpoledne. Ale pokud chcete vidět honičky, rvačky a možná i roboty, tak si to klidně pusťte. A klidně i s dětmi :)

Dodatečné informace

Původní název:
Aces Go Places (více)
  • Hong Kong Bláznivá mise
  • Hong Kong Aces Go Places
  • Hong Kong Iptamenos keravnos
  • Hong Kong Mad Mission
  • Hong Kong Mad Mission 1
  • Hong Kong Mad Mission: Diamondfinger
  • Hong Kong Mad Mission - pähkähullu tehtävä
  • Hong Kong Zuijia Paidang
Země původu:
Hong Kong, Hong Kong
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bláznivá mise