Noc hrůzy

70%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Výborný horůrek,který je místy dost zábavný. Noc hrůzy je filmem i pro mladistvé diváky,tak nečekejte žádné hektolitry krve,nebo děsivé scény. Zde po celou dobu tak příjemně mrazí a hlavně z toho jde cítit potřebná dávka nadhledu. Tohle je námět,který nestárne,protože i nedávný remake stál za to.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Dospívající teenager je vždy vnímán jako bytost plná neurvalé fantasie, bizarností a lumpáren, takže není divu, že když dá nahlas najevo. že nově přistěhovalý soused je upír, je spíše terčem posměchu a naprostého nezájmu. Ale co když je to skutečně pravda? Jo, tak to se začnou dít věci. Polovina 80. let a hororový zábavný upírský snímek se vším všudy, co takový příběh má mít. Nejzábavnější postavou je ale asi stejně z televize vyhozený herec, který tam měl svoji show co by lovec a zabíják upírů. A dělal to tak dobře, že tomu onen teenager uvěří a na základě tohoto faktu ho požádá o pomoc. Spousta úsměvných situací s hororovými prvky dávají záruku výborné a svěží podívané. O bláznivou komedii však v žádném případě nejde. Jedná se jen obyčejný upírský příběh, který se jen prostě nebere vážně. Snímek velice se hodící do letních kin a nebo jen tak k víkendovému odpočinku. Hrůzu sice nevyvolá, ale dobře si u toho člověk odpočine.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Trocha překvapení, trocha zábavy i dobrý pocit že vidím opět něco ze starší klasiky. Masky mě nutily se usmívat, avšak měly své kouzlo a trochu mě i děsily. Stylový klasický 'B' horůrek, díky kterému mě přepadla nostalgie.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
zaverecna cast filmu je vynikajuca s mnozstvom skvelych trikov a napatia ktore funguje, navyse hra tam i skvely roddy mcdowall ako lovec upirov peter vincent... k vacsej zabavnosti tomu chyba sviznejsie tempo uvodu a dost sa mi nepacila syntakova hudba brada fiedala...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Tak. Další film, který dle mého má zde až moc přehnaně vysoké hodnocení. Já se vůbec nebavil. Dokonce jsem i usnul, což je u hororu asi chyba že. Asi to bude tím mícháním žánrů. Komedie a horor mi zkártka nejdou do sebe, zdálo se mi, že více funguje ta hororová část, ikdyž lekaček také moc nebylo. Film tedy těžil především z docela slušného hereckého obsazení, sice mi herci až na Amanda Bearse nic neříkali, ale ušli. A dále těžili především ze skvělých masek. Je sice pravda, že tento horor mohl v době vzniku fungovat, ale já říkám, že dnes je spíše nudným až směšným.
slord
slord
3 832 bodů
8
Veľmi fajn hororovka, ktorá sa neberie príliš vážne a to je na nej najlepšie. 80-kový feeling tomu dodáva super atmosféru. Roddy McDowall (chvíľu som myslel, že je to Christopher Lloyd) ako ,,the great vampire killer,, je výborný, no aj keď nemá toľko priestoru, tak akonáhle sa objaví na plátne, tak si to celé kradne pre seba a dosť ma bavil. 8/10
Rozpoloženec
Rozpoloženec
19 bodů
10
Jedinečná 80ka, zafarbená dokonalou muzikou, prstokladom, praktickými efektami...či výberom songov. Na tom som vyrastal, je to "môj rodič" síce o rok mladší ako ja... Skvelo vyrežírované. Proste Opus Pána Hollanda! Pán Holland je Muž Jediného filmu. Tohto!
  • Všetko
  • Krátka stopáž!