Hospoda

67%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Pro tu naši zemi je prostě hospoda typická. Není proto divu,že vznikl seriál,který se odehrává v jedné hospůdce a ve které tamní hosté diskutují o problémech a dění všedního dne. U jednoho stolu se nám sešla různorodá parta lidí,kterou skvěle ztvárnila česká herecká esa. To samé platí i pro servírku,kuchaře a samotného vrchního v podání pana Nárožného. Tohle je prostě česká televizní klasika,které i dnešní době výborně baví.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
9
Určitě můj nejoblíbenější seriál natočený po roce 1989. Jsou i slabší díly, ale má to své kouzlo. I když se časem začne humor opakovat, vždy se rád na nějaký ten díl v létě podíívám. Skvělý výkon Ladislava Potměšila, který zahrál průměrného čecha devadesátek jako poleno :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Takový pro mě rozporuplný seriál. Některé vtipy jsem považoval za neuvěřitelně trapné a jiné za perfektní, takže dávám průměrné hodnocení a raději jdu o dům dál.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jak v době vzniku, tak o 10 let později, pořád hodně koukatelný seriál. Nova si tímto dílkem posadila laťku hodně vysoko a už se jí v podstatě ani nepřiblížila :)
Fingon
16 886 bodů
8
Viděl jsem po dlouhé době zase pár dílů... beze srandy je to nejlepší seriál, který TV Nova kdy vyprodukovala. Scénář, herecké výkony, kamera... mimořádně dobře odvedená práce, a to skoro do hospody nechodím.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
8
Vítejte ve zlaté éře televize Nova.. Brilantní český seriál postavený na národním sportu - pití piva! Ačkoli kvalita není jednotná, tak nikdy se nenudíte, ba naopak! Nejlepší je dvojice Kachna a Jarda Dušek, ale srdcovka jsou i doktoři.. Řada parádních vtipů a místy i napínavých příběhů! 75%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
zasa nova a zasa seriál, ktorý je namiesto neuveritelne vtipný, neuveritelne trapný. čo tam pre boha robí menzel!? pivo mám strašne rád, ale keď v "hospode" pustia túto hovadinu tak by som ho najradšej šmaril o zem a dal sa na nealko.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
V české kotlině je samozřejmě lehké zvítězit v nějakém méně využívaném žánru, minimálně Nováci ale dokázali, že jde u nás sitcom natočit mnohem hůř. Hospoda není geniální, je v ní tuna čecháčství a hodně strojených situací, nechybí tu ovšem timing a co je nejdůležitější, opravdu sehraná parta, které to kamarádství budete věřit i za cenu těch kostrbatých scenáristických kliček. Hospoda opravdu není geniální, je ale svoje, zvolené místo umí využít a herci si své party patřičně vychutnali. Jen občasná teatrálnost Václava Knopa je otravná, ale tenhle novácký estrádní styl byl holt svého času považován za vtipný.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
10
Mám pocit, že tento seriál se reprízuje tak často jako "Pyšná princezna" na Vánoce nebo "Mrazík" na Silvestra, akorát že "Hospodu" nasadí obvykle v době prázdnin. Nicméně je to skutečně velice povedený seriál, i když nejsem žádná "hospodnice". Hraje tam plejáda našich nejlepších herců, někteří už mrtví (Věra Tichánková, Lubomír Lipský, Jiří Krytinář, ...), i režisér Menzel tam jako psychiatr perfektně zapadá! Musela bych jmenovat všechny zúčastněné herce, protože některého vynechat prostě nelze! A že jich tam je! Tohle se mimořádně povedlo, já nevím, zda "Hospoda" je či není geniální, no ale skoro! :-)
bidlobox
3 802 bodů
7
Díky českému hereckému all-star teamu, ve kterém si zakopal i režisér Menzel, celkem koukatelný seriál.