Honba za diamantem

75%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Honba za diamantem je takovou Zemeckisovou odpovědí na Spielbergova Indiana Jonese. Jedná se taktéž o výborný dobrodružný snímek ve kterém není nouze o napětí,romantiku a legraci. Herci jsou výborní a Douglasovi role náramně sedne. Hudební doprovod od Alana Silvestriho je nezaměnitelný a krásně doplňuje celý film.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Dnes již klasika. Dobrodružný akční snímek, který má dost klišé scén, ale také je svižný zábavný a vhodný, když si chce člověk pustit něco nenáročného. Je to jedna velká jízda sourodé dvojice herců. Dal bych tak 65%. Na film se dá podívat každých pár let znovu a neurazí.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Film má brilantní dialogy, ostré slovní výměny ála klasický Hollywood střídá svižná akce a pochopitelně i romantika. Mezi oběma herci to mimořádně jiskří a diváci si je okamžitě zamilovali. Řada Američanů si dodnes myslí, že herci byli manželé i ve skutečnosti nebo spolu měli alespoň milostný poměr. Film v době premiéry vynesl celosvětově 86,6 milionu dolarů a dalších 36 milionů vydělal na půjčovném. Od té doby se stal televizní trvalkou a namlsaní tvůrci přivedli na svět o dva roky později o třídu slabší pokračování.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Švihácký Michael Douglas, sympatická Kathleen Turner a Robert Zemeckis na začátku své úžasné kariéry. Skvělé recenze opravdu nelhaly a já jsem si příjemně užil jeden z nejpovedenějších a nejvtipnějších dobrodružných filmů, jaký kdy byl natočen. Prostě klasika, o kterou se naše televizní stanice mohou vždy naplno opřít...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Pěkný film po vzoru Indiany Jonese.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Honba je má srdcovka, která servíruje příjemnou oddechovou zábavu v žánrové kombinaci, která uspokojí snad všechny věkové kategorie i pohlaví. K tomu si připočtěte krásnou Kathleen Turner a sympatického Douglase a máte film, který na necelé 2 hodinky zabaví, přestože moc nepřekvapí.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
prvy vacsi zemeckisov hit. porovnanie s indym je na mieste ale na jonesovky sa to nechyta, extra bod za vynikajuci cesky dabing...
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Takže co k tomuto filmu dodat. Podle mě vzor pro filmy typu "bezbranná žena a hrdinný zachránce". Klasika z 80-tých let. Turnerová a Douglas na vrcholu. Pěkná akce, dobří zloduši. Danny DeVito super. Alfonso Arau jako nadšený fanoušek a drogový boss taky. Super zábava.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
pro mě již klasika. Mám ráda všechny filmy, ve které je tato dvojice.
bidlobox
3 802 bodů
8
Tahle romance mě v době uvedení hodně bavila a Kathleen Turner se mi hodně líbila. :D