Homolka a tobolka

78%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Tomuto filmu a vlastně celé trilogii jsem nikdy nepřišel na chuť. To vesanství šlo z filmu cítit jako z týden nemytých nohou,ale mne tento typ humor nebyl moc po chuti. Josef Šebánek jenž se chopil hlavní role působí nejdůvěryhodněji což je možná i dané tím,že to žádný herec není.
Pete69
Pete69
29 348 bodů
7
Homolkovi mě nechali vždy chladným. Na mě je ta rodinka a až moc buranská a vlastně na mě působí depresivně. Jen ten děda je klasik.. Tento je asi nejlepší, i když jsou všechny na jedno brdo... Typická Česká povaha té doby se projeví v hotelu soubojem o pokoje, to se mi líbilo :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Moje oblíbená rodinka bez zábran se spoustou humorných chvilek.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
9
Podle mě nejslabší (ač tentokrát už v barvě) z celé trojice, nicméně stále výborná komedie, v níž exceluje zejména Jiří Hrzán se svými obrázky: "Prosím vás, netykejte mi, já to fakt nemám rád, opravdu, vážně, fakt ne!" Homolka-Šebánek: "Kdo ti tyká?" Jo, jo, to byly PANORÁMATA!!! :-)
Mikik4444
3 886 bodů
10
Tak tento film se mi z Homolkových líbí nejvíc a moc. Pro mě je to až kultovní film ze kterého čiší obyčejný humor. Buranství, jak je zmiňováno je možné připustit ale je to super humorné a neotřepané oproti dnešním vytrácejícím se humorným filmům.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8
Pro mě jako rodáka ze Špindlerova Mlýna jest to lákavé... film mě zaujal hned napoprvé. Bohužel jsem hodně dlouho neměl čas na shlédnutí tohoto filmu. Avšak po asi třech letech nesledovanosti - jsem se opět musel zasmát scéně: ,,Když někdo tluče, a někdo na něj zatluče, tak to proto aby netlouk!" :-D