Holka na zabití

65%
Holka na zabití
Plakát traileru

Detektivní veselohra, jejíž hlavní představitelka se snaží zjistit pravdu o své záhadně zmizelé kamarádce. Do horského hotelu přichází mladičká a velmi zvědavá dívka Anna, která hledá svoji kamarádku. Obě se znají z dětského domova a ona jí prý dluží nějaké peníze. Zaměstnanci Anně sdělí, že její přítelkyně už před časem zmizela, nejspíš prý odešla \"za lepším\". Anně se to ale moc nezdá - má u sebe od kamarádky pohled, ze kterého vyplývá, že myslela na všechno jiné než na odchod. Anna právě opět nemá kam jít, životem se už nějaký čas od opuštění dětského domova protlouká všelijak, a tak přijme místo v hotelové kuchyni jako brigádnice. Přitom začíná pátrat po zmizelé kamarádce. Její všetečné dotazy brzy přinesou výsledek - Annu se pokusí někdo zabít ...




Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Film mi nevadí, ale považuji ho za to horší, co v sedmdesátých letech u nás vzniklo. V době normalizace paradoxně vzniko spousta kultovních filmů, komedií, z kterých žijeme dodnes. V tomto filmu je nejlepší asi jkuchař Karel Augusta, jinak film za příliš nestojí. Naivní kriminálka s trochou humoru. 65%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Dáša na zabití. Jako detektivka hodně mizerné, jako bláznivina z letních Krkonoš typicky o ničem. Herze bych podepsaného pod tímhle nečekal.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Ano, ano, naivní a prostá to Dáša je. Chvílemi opravdu na zabití.

Dodatečné informace

Původní název:
Holka na zabití (více)
  • Československo Holka na zabití
Premiéra v ČR:
1. 4. 1976
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch