Hogo fogo Homolka

79%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Tomuto filmu a vlastně celé trilogii jsem nikdy nepřišel na chuť. To vesanství šlo z filmu cítit jako z týden nemytých nohou,ale mne tento typ humor nebyl moc po chuti. Josef Šebánek jenž se chopil hlavní role působí nejdůvěryhodněji což je možná i dané tím,že to žádný herec není.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Homolkovi mě nechali vždy chladným. Na mě je ta rodinka a až moc buranská a vlastně na mě působí depresivně. Jen ten děda je klasik.. Všechny tři díly na jedno brdo, kvalitu to nemá, humor dosti kontroverzní. Chápu, že se to líbí, mě prostě Homolkovi moc k srdci nepřirostli.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Nemůžu si pomoci, ale ono je to tak úžasně trefné a jako vystřižené z běžného života. Navíc Josef Šebánek byl asi nejlepší neherec, jaký se kdy v českém filmu objevil.." Kam jdeš táto, když si povídáme?"
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Nemohu jinak, ale táto rodinka mě opět potěšila a nezklamala.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9.5
O něco málo slabší než 1. díl Ecce homo Homolka, je tam pár hluchých míst (debaty vesnických dědků aj.), ale je to rovněž výborná komedie. Hledání čepice v suchém WC, dědova utkvělá představa, že "do švestek nevydrží", skvělá hláška "On je ten život pěknej, i když stojí za hovno" a nespočet dalších.("Co z těla vychází, to rozkoš provází.") Myslím si, že lepší filmy o češství neexistují.
kedl
kedl
6 380 bodů
5.5
nejslabší z celé trilogie v podstatě ještě dobře že to zachránili tím třetím dílem,jinak by ten první tímhle druhým dokonale pohřbili.....
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9
Po prvním díle jsem myslel, že nemůže nic nelpšího následovat. Taky, že nemůže. Dvojka na mě sice také udělala dojem, ale někdy to až tak nebylo ono. Akorát se mi trošku nelíbilo to úmrtí, bez kterého by se film mohl klidně obejít, ale to se nedá nic dělat...