Hodíme se k sobě, miláčku?

67%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Film je plný klišé a určitě nepatří mezi české filmy s posláním, čí hlubokou myšlenkou. Nicméně jako odpočinková komedie na zimní podvečer je to dobrá volba. Film jsem viděl mockrát a volím ho dost často dodnes. Při nabídce Tv je to často nejlepší volba.. a to je vlastně smutné ..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
To se dalo čekat, česká komedie co jí není rovno a stojí za to se na ní ještě několikrát kouknout.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9.5
To je zvláštní, film z roku 1974 a měl vtip, měl pointu, na ty současné české filmy se nějak vůbec nedá koukat!!! Brejchová, Brodský, Bláha, Menšík, Filipovský, ..., všechny ty herce, co v tom hráli, bych mohla jmenovat jako výborné. Nikdo tam nebyl jen tak nějak do počtu. Samozřejmě že ani Stellinka Zázvorková ne. Jak by mohla?!! Úžasných míst a všelijakých "hlášek" by se v tomto filmu rovněž dalo najít dost. Ale jak Josef Bláha, pardon, hudební skladatel Petr Karát, sedne ke klavíru a hraje svou dodekafonickou skladbu, to prostě nemá chybu! To bych si pouštěla pořád dokolečka!
kawa
3 388 bodů
7
Komedie o tom, jak to dopadne , když se žena cítí být nedoceněná v manželství... A má na pomoc kybernetickou hračku vybírající ideální partnery. V době, kdy se jen odhadovaly možnosti počítačů vznikla tato ve své době velmi populární komedie s Brejchovou a Brodským v titulních rolích. Ale nějak to nefungovalo. Přece jen Janžurová-Peterka působí sehranějí. Viz filmy Co se doma počítá , pánové... Menšík v roli instalatéra neměl moc co hrát. Rázlová je rázná , ale to asi tak všechno.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Pěkný filmík s panem Brodským a p.Brejchovou.
Dominikap
Dominikap
436 bodů
9
Krasna Jana Brejchova,vtipna Iva Janzurova,razna Regina Razlova,starostliva Stella Zazvorkova,zakriknuty Vlasimil Brodsky,razny Frantisek Peterka,uslechtily Josef Blaha a "prisny"profesor Frantisek Filipovsky.Takhle skvele obsazeny film,je zarukou kvality a divackeho uspechu.
lord
lord
423 bodů
7
Jeden z filmů ve kterých velkým způsobem září krása paní Brejchové.. V podstatě je to jednoduchá komedie, která si na nic většího ani nehraje. Největší problém vidím v tom, že v dnešní době se takové věci natočit nedaří. Příběhy jsou podobně jednoduché, ale herecky je to úplně jinde.. A hlavně to šlo bez vulgarit a s noblesou.