Gorily v mlze

73%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Pěkný příběh, který napsal život sám. Sigourney Weaver, kterou mám neodmyslitelně spjatou s Vetřelcem ukázala svou přírodní tvář a opravdu jsem jí to věřil. Krásná panenská Afrika, kterou už v tomto pohledu asi nikdo neuvidí a je to jen něco přes 30 let zpátky. Pěkně.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Dost dobře nechápu, proč prostě Sigourney nevzala samopal a všechny pašeráky nepostřílela. No co... i tak to ušlo...
Fingon
16 886 bodů
8
Nebýt záběrů s gorilami, byla by to dost nudná podívaná...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Nádherně natočený výpravný Hollywood se Sigourney Weaver, která tentokrát není od slizu z vetřelcích kusadel, vyhulená v Avatarovi nebo v objetí Petera Venkmana v Krotitelích duchů. Gorily v mlze je dost možná její nejlepší herecký výkon, ačkoli to není její nejslavnější film. Mě se tento snímek moc líbil pro záběry Afriky a sympatický neokoukaný casting. Konec mě dojal.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Zajímavý a věrohodný film. Dokonalé záběry na gorily. Skvělá Sigourney Weaver.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
krásný film...
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Mistrovský film se silným příběhem.Sigournery Weaver svou roli zvládá skvěle a režie je taky dobrá práce.Z filmu je cítit ta pravá divočina a zároveň je vidět že je dělaný s láskou a úctou.Mistrovské dílo.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8.5
Úžasný film, který vypráví velice silný životní příběh Dian Foessey. Na sledování je třeba mít klid a náladu, jde rozhodně o těžší snímek. Nádherná Afrika a skvěle zachycený život goril. Film by měl vidět každý koho téma alespoň trochu zajímá. Výkon Sigourney Weaver opět skvělý.