Fešák Hubert

75%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
Fešák Hubert je perfektní film. První republika naprosto skvěle vystihnuta. Karel Heřmánek září, jako hollywoodská hvězda, Skvělý inspektor Mourek v podání Petra Kostky.. další skvělí herci, které to evidentně bavilo. Příběh je to veselý, chvílemi vážnější.. skvělý scénář.. mám tento film strašně rád a alespoň jednou za rok ho musím vidět.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Fajnová komedie.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Velmi příjemná komedie z patinou staré omšelé Prahy z dob našeho RU mocnářství, která nedosahuje kvalit švejkoviny, ale herci se na ní opravdu vyřádili. Ty postavičky staré Prahy jsou místy opravdu omšele kouzelné. Lubomír Lipský v roli schizofrenika co miluje fackování policajtů je nezapomenutelný.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7
Mám ráda krimi, mám ráda filmy z dvacátých a třicátých let 20. stol., ale tomuto filmu, který je plný těch nejlepších našich herců, jsem jaksi nikdy na chuť nepřišla. Je to příliš překombinované, zasmála jsem se snad jedině hlášce "Wurm, já jsem dobrák, ale svině". Jinak mi nesedl humor, ani celková atmosféra filmu a nezachránila to ani hudba geniálního Petra Hapky.
bidlobox
3 802 bodů
8
Vedle například Smrti krásných srnců další velká role Karla Heřmánka.
kawa
3 388 bodů
7.5
Další film z první republiky, která byla populární mezi scénáristy na konci komunistické totality. Tento film není vyloženě špatný, ale také není nejlepší. Vyniká prakticky jen Karel Heřmánek a další jsou jen komparz. Celkově příjemná zábava , která asi měla navíc.