Supercela

41%
Supercela

William celý život snil o tom, že půjde v otcových šlépějích a stane se lovcem bouří. Jeho legendárního otce před lety vzalo s sebou supertornádo. Od té doby se z pronásledování tornád stal skutečný byznys a cestovní ruch spojený s katastrofami vzkvétá. Teenager uteče z domu, aby se spolu s bývalým kolegou svého otce vydal za hurikánem, ale tornáda jsou už větší a ničivější, než kdysi. Williamova matka mezitím zoufale pátrá po svém synovi, netušíce, že se do oblasti chystá největší bouře všech dob, supercela, která ohrozí životy nejen lovců bouře, ale všech lidí v oblasti. (Vertigo International)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Supercela rozhodně není nový Twister a pokud jste film ještě neviděli a doufáte, že dostanete něco jako Twister, tak si film ani nepouštějte. Zas tolik se toho tady neděje a když už náhodou příjde na akci, tak skončí dřív než začne (díky příšerné kameře jde navíc vidět pěkný prd). Spíš než katastrofický film je katastrofální svou kvalitou. Herci se dvakrát nepředřeli, ale co .. hlavně že to sype.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
5
Od začiatku nudné a natiahnuté ale koniec bol aspoň celkom dobre urobený. Film sa snaží byť naozaj dramatický a epický ale nepodarilo sa. Postavy nie sú až tak sympatické ale nájdu sa aspoň dve na ktorých mi trocha záležalo. Film je o tornáde ktoré sa objaví na pár sekúnd v celkom filme. Aj keď to zakrýva nedostatky špeciálnych efektov ale bohužiaľ to aj tak bolo niekedy vidieť. Nudné, natiahnuté a stupídne aspoň čo sa týka dialógov. HODNOTENIE: 5/10
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
0
Pár minút som pozeral, potom preklikal ku koncu. V skratke k deju: rednecks v šiltovkách a flanelových košeliach nahaňajú na dodávkach búrky a majú z toho orgazmus. Herecké obsadenie slabulinké. Toto nie je katastrofický, ale katastrofálny film.

Dodatečné informace

Původní název:
Supercell (více)
  • USA Supercela
  • USA Supercell
Premiéra v ČR:
13. 4. 2023
Země původu:
USA
Čeština:
Supercela je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch