Sex O'Clock

76%
Sex O'Clock

Dospívající Adam si láme hlavu s jeho taneční kariérou a především tím, když už konečně přijde o panictví. Od rodinného života však vnese další problémy jeho otec, když přijde s převratným odhalením, které rodinné životy obrátí naruby. Každý se se skutečností musí naložit po svém a ve vypjatých situacích si zachovat chladnou hlavu.





Marchikt
Marchikt
1 572 bodů
7
Na české poměry dost povedený teen seriál. Tvůrčí tým se silně inspiroval zahraniční produkcí, a nejen díky tomu se jim podařilo přivést do našich vod velmi zajímavý projekt. Je to klišé, předvídatelné a občas herecky nepřesné, přesto v zásadních příběhových momentech umí vyvolat emoci, což jsem u domácí tvorby z posledních let zažil málokdy. Fandím tomu!
maraek
maraek
505 bodů
6
jsem rád, že něco takového u nás vůbec vzniklo, ale nemůžu se zbavit pocitu, že někteří starší herci si to tam, prostě jen odříkali a byli tam jen proto, aby tam byli. naopak u mladých herců se mi zdálo, že příležitost v něčem hrát vzali za pačesy a snažili se. nesmí samozřejmě chybět český homofóbní pseudo humor, ale co už. overall fajn české "sex edu".
Ku
460 bodů
4
Nevím ale trochu to mám rád

Dodatečné informace

Původní název:
Sex O’Clock (více)
  • Sex O'Clock
  • Česká republika Sex O’Clock
Premiéra v ČR:
1. 2. 2023
Distributor:
Voyo
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné