Velma

17%
Velma
Jinkies! Tato dravá reimaginace série Scooby-Doo odhaluje záhadný původ společnosti Mystery, Inc - viděný očima oblíbeného obrýleného detektiva Velmy z party.


M3lios
M3lios
9 141 bodů
2
Příspěvek obsahuje spoiler!
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
3
Tohle je naprostá hovadina. Seriál o Velmě je samo osobě blbost, ale zde se to podařilo dat ještě na úplně jinou úroveň. Tento seriál je naprosto zahambujícím a zesměšňujícím pro značku Scooby-Doo. Serial se naprosto odprostil od původní dějové linky všech Scooby-Doo a více než záhady se zde řeší různé populární problémy mladých, který už všechny jen nudí, jako otázky etnické či feministické, ale i Sexuální orientace. Velma je černá feministka s psychickými problémy, Daphne je asijatka adoptovaná dvěma lesbičkami, Fred je jediný běloch, ale také je s největší pravděpodobností gay a má spoustu problémů, a Shaggy je hloupě zamilovaný a otrávný černoch. SCOOBY-DOO V TOMTO SERIÁLU NENÍ!!!
Ricmont
Ricmont
815 bodů
1
Velma mohl být dobrý seriál nebo aspoň průměrní kdyby se držel hlavní dějové linky. A byl zajímavá. A tím všechna chvála na seriál končí. Velma se snaží být satira na dnešní společnost a její hodnoty. Jenže vůbec to nefunguje. Místo toho tu máme hromadu vtipů a narážek kterým se nikdo smát nemůže a jde z nich cítit že se tvůrci ani nesnažili. Velma ke seriál který svojí existencí škodí úplně všem. Značce Scooby Doo, tvůrcům i nám divákům. Prostě někdy je míň více a kdyby se tvůrci drželi zkrátka tak by mohla mít Velma šanci. Jenže oni to museli utopit v hromadě trapných vtipů u kterých se člověk cítí trapně a stydí se že vůbec na takový seriál kouká.

Dodatečné informace

Původní název:
Velma (více)
  • USA Velma
Premiéra v ČR:
12. 1. 2023
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch