Angličanka

78%
Angličanka
Šestidílný westernový seriál o putování anglické aristokratky (Emily Blunt) a bývalého armádního stopaře (Chaske Spencer) divokým americkým západem v roce 1890. Oba svede náhoda, ale nakonec zjistí, že mají společnou nejen cestu, ale i minulost.



Režie:
Scénář:

p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8.5
Zasloužených 85 procent. Hugo Blick bude zřejmě zvláštní člověk, ale tohle se mu povedlo. Jeho záporáci jsou tady dost vymazlený. Emily Bluntová zkrátka nezklame, Chaske Spencer taky dobrý. Vůbec herecké výkony super. A ženské postavy a jejich představitelky mě celkem překvapily (taková Black Eyed Mog byla dost dobrá figura). Já mám westerny rád a tenhle seriál mě dost mile překvapil. Myslím že po dalším shlédnutí možná ještě upravím hodnocení.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
9
Já nemám slov. Jsem unešená a deprimovaná zároveň. Tato nenápadná minisérie má blízko k dokonalosti – je drsná (jako správný western) a neskutečně tragická; v charakterech se odráží nelehká minulost a nehostinná krajina, záporáci snad už víc prohnilí být nemůžou. Plus lidé jsou stále jen lidé a umějí zemřít. Kamera a soundtrack jen jistí to, že se vám Angličanka nevytratí z mysli. Budu to muset ještě rozdýchat. 85 %
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
10
Tak nějak tomu lehce nadržuji. Emily Blunt někdy sexy, někdy extra sexy...Hugo Blick asi bude trochu podivín, proto se v některých explicitních scénách mohl trochu více vyřádit. Sumasumárům 90%.

Dodatečné informace

Původní název:
The English (více)
  • USA Angličanka
  • USA The English
Premiéra v ČR:
11. 11. 2022
Distributor:
Prime Video
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch